poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Internauci poznali się na Buzku. Nie ufają!

Alehandra
jak Ty kolegow nie masz:P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Internauci poznali się na Buzku. Nie ufają!

niech każdy sprząta po swoim pupilu tak jak np.w Danii i wtedy bedzie dobrze...

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Sorry, ale kto to ten ciastko91?

A Ptysiu znowu. "Ja nie mam neostrady". A musisz mieć, zeby być DN? :]

Ptysiu, zaśpiewasz dla mnie?? :)

Temat ten poruszany jest już na tym forum po raz -enty. Co do sprzątania po pieskach to obowiązuje ustawa już od kilku lat, że właściciel ma obowiązek sprzątnąć to co jego pupil zostawił. Co do podatków to wszystkie pieniądze idą na schronisko Arka i tak jeszcze brakuje na dokarmianie psów których nieodpowiedzialni właściciele pozbywają się bez skrupułów.
Podam Wam przykład: w tym tygodniu na ul Piłsudskiego niedaleko Czterech Pór Roku, widziałem jak piesek pewnej pani załatwił się na trawnik, pani sięgnęła do torebki i wyjęła papierek, myślałem że będzie zbierać nieczystości po swoim piesku. Nic z tego, wytarła tyłek pieskowi a papierek rzuciła na jego kupę.

Pozdrowienia.

Who's Your daddy?!!!

Szukam jakiegoś programu, którym mógłbym sklejać filmiki, podkładać muzykę itp. Mam teraz Cyber Link PP, ale nie wiem jak zapisać mój twór. Jeśli znacie jakiś fajny, którego się opłaca ściągać z neta to dajcie znać. ;)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

otóż to przynajmiej jedna rozsądna osoba na tym forum.
Pozdrawiam Gazela.

Czy może ktoś wie czy jakieś łomżyńskie radio można posłuchać w sieci.
Możecie zamieścić link do takiej strony.
Z góry wielkie dzięki.
Pozdrawiam.

"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Witam wszystkich!! Mam do Was pytanie: Jak postrzegacie Łomże pod wzgledem tzw "klimatu miasta". Szczerze mówiąc w naszym mieście przebywam teraz bardzo rzadko, gdyż studiuję w Olsztynie. Do domu przyjeżdżam tylko wtedy kiedy muszę (po wałówę ;) lub materiały na pracę inżynierską) lub gdy wypada (głównie święta). I co mnie denerwuje, a raczej dobija?? Mianowicie to, że w Łomży nie ma klimatu większych miast tzn "starówka" gdzie powinno być skupione wieczorne życie miasta jest kompletnie MARTWA. Całe "życie towarzyskie" skupia się w klubach przy stacji benzynowej przy Al. Legionów, a tam "klimatu" trudno szukać bo się go nie znajdzie. Poza tym nie ma rzadnych stylowych i klimaciarskich knajpek, nawet - tak szczerze mówiąc - nie ma porządnego lokalu aby potańczyć (jedynie Yam Cafe, ale parę razy byłem świadkiem jak zamykali ja kiedy cały klub był pełny bo dochodziła godzina 1:00 (!!!!!!!!) co jest dla mnie zjawiskiem wręcz żenującym). Dlatego zawsze przyjazd do Łomży traktuje jako swego rodzaju odskocznię od tych wszystkich hulanek na studiach i po 3-4 dniach chcę poprostu jak najszybciej stąd wyjechać bo zanudzić się można na smierć. Ale to mogłoby się zmienić po rewitalizacji zabytkowej części miasta, i przeniesieniu w/w lokali na "starówkę"... Tylko czy się to wykorzysta czy Łomża nadal będzie tkwiła w zaściankach?? Mam nadzieję, że nie. Czekam na wasze komentarze i uwagi.

Pozdrawiam

mam lepszy pomysl ptysiowi do kaptura wrzucajmy :))))

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

mam lepszy pomysl ptysiowi do kaptura wrzucajmy :))))

na początku lat 80-tych jeszcze statki wycieczkowe pływały - pamiętam wycieczkę szkolną, fajne czasy :)

Pozdrawiam

Wielkie nadzieje wiązałem z tymi naszymi nieszczesnymi bulwarami. Bardzo sie ucieszyłem jak sie dowiedziałem, że wybrali projekt i bedą go realizowac. Ale jak na święta przyjechałem oświecono mnie, że bulwary bedą jedynie na papierze. Chciałbym pogratulowac w tym miejscu wszystkim urzędnikom, którzy w swojej kampanii obiecywali wykonanie tej inwestycji i zapewno jeszcze długo bedą obiecywac... A potem się wszyscy dziwią czemu do Łomży nikt nie chce przyjeżdżac?? Bo co tu taki przejezdny zobaczy?? Farną?? 2 minuty wolnym spacerkiem a i tak moim zdaniem ulica nie jest do końca zrobiona, bo chociażby pierzeje powinny nawiązywac jakos do przeszłości. Niech wybrańcy ludu pojadą do innych miast i zobaczą na czym to wszystko polega!! Zwłaszcza komórka ds promocji miasta... Ktoś wie czy oni coś tam w ogóle robią w sprawie tej promocji?? Gdzieś są jakieś wyniki ich pracy?? Bo ja nic nie widziałem...

Aż żal za d*** sciska jak się tak własne rodzinne miasto krytykuje :(

Pozdrawiam

z angli bedziesz miał taki samochód nawe spoko tylko hmm po której stronie tam fajera hehe

Wszystko co trudne jest ciekawe,w snookerze,oprócz tego że stół jest za wielki,bile są za małe a kieszenie jeszcze mniejsze ,jest jeszcze problem finansowy z 4-ro godzinnymi frem-ami,ale ciekawy jest jak ch..polecam world championship już za pół godziny na eurosporcie.Pozdrawiam

peter nie rozumiem skąd tyle jadu sączysz na Calibry? Przecież nie wszystkie są spawane z kilku części,w ostatnich latach,po zmianie pewnych przepisów i okoliczności sprowadzania aut z zagranicy wręcz przeciwnie.Miałem do czynienia z Calibrą,a "polda" posiadałem osobiście i wierz mi,że co by nie mówić,to stawiam jednak bez zastanowienia na Calibrę hehe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org