Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internauci poznali się na Buzku. Nie ufają! |
Alehandra jak Ty kolegow nie masz:P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internauci poznali się na Buzku. Nie ufają! |
niech każdy sprząta po swoim pupilu tak jak np.w Danii i wtedy bedzie dobrze... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Sorry, ale kto to ten ciastko91? A Ptysiu znowu. "Ja nie mam neostrady". A musisz mieć, zeby być DN? :]
|
|
Ptysiu, zaśpiewasz dla mnie?? :)
|
|
Temat ten poruszany jest już na tym forum po raz -enty. Co do sprzątania po pieskach to obowiązuje ustawa już od kilku lat, że właściciel ma obowiązek sprzątnąć to co jego pupil zostawił. Co do podatków to wszystkie pieniądze idą na schronisko Arka i tak jeszcze brakuje na dokarmianie psów których nieodpowiedzialni właściciele pozbywają się bez skrupułów. Podam Wam przykład: w tym tygodniu na ul Piłsudskiego niedaleko Czterech Pór Roku, widziałem jak piesek pewnej pani załatwił się na trawnik, pani sięgnęła do torebki i wyjęła papierek, myślałem że będzie zbierać nieczystości po swoim piesku. Nic z tego, wytarła tyłek pieskowi a papierek rzuciła na jego kupę. Pozdrowienia. Who's Your daddy?!!!
|
|
Szukam jakiegoś programu, którym mógłbym sklejać filmiki, podkładać muzykę itp. Mam teraz Cyber Link PP, ale nie wiem jak zapisać mój twór. Jeśli znacie jakiś fajny, którego się opłaca ściągać z neta to dajcie znać. ;) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
otóż to przynajmiej jedna rozsądna osoba na tym forum. Pozdrawiam Gazela.
|
|
Czy może ktoś wie czy jakieś łomżyńskie radio można posłuchać w sieci. Możecie zamieścić link do takiej strony. Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Witam wszystkich!! Mam do Was pytanie: Jak postrzegacie Łomże pod wzgledem tzw "klimatu miasta". Szczerze mówiąc w naszym mieście przebywam teraz bardzo rzadko, gdyż studiuję w Olsztynie. Do domu przyjeżdżam tylko wtedy kiedy muszę (po wałówę ;) lub materiały na pracę inżynierską) lub gdy wypada (głównie święta). I co mnie denerwuje, a raczej dobija?? Mianowicie to, że w Łomży nie ma klimatu większych miast tzn "starówka" gdzie powinno być skupione wieczorne życie miasta jest kompletnie MARTWA. Całe "życie towarzyskie" skupia się w klubach przy stacji benzynowej przy Al. Legionów, a tam "klimatu" trudno szukać bo się go nie znajdzie. Poza tym nie ma rzadnych stylowych i klimaciarskich knajpek, nawet - tak szczerze mówiąc - nie ma porządnego lokalu aby potańczyć (jedynie Yam Cafe, ale parę razy byłem świadkiem jak zamykali ja kiedy cały klub był pełny bo dochodziła godzina 1:00 (!!!!!!!!) co jest dla mnie zjawiskiem wręcz żenującym). Dlatego zawsze przyjazd do Łomży traktuje jako swego rodzaju odskocznię od tych wszystkich hulanek na studiach i po 3-4 dniach chcę poprostu jak najszybciej stąd wyjechać bo zanudzić się można na smierć. Ale to mogłoby się zmienić po rewitalizacji zabytkowej części miasta, i przeniesieniu w/w lokali na "starówkę"... Tylko czy się to wykorzysta czy Łomża nadal będzie tkwiła w zaściankach?? Mam nadzieję, że nie. Czekam na wasze komentarze i uwagi. Pozdrawiam
|
|
mam lepszy pomysl ptysiowi do kaptura wrzucajmy :)))) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
mam lepszy pomysl ptysiowi do kaptura wrzucajmy :)))) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
na początku lat 80-tych jeszcze statki wycieczkowe pływały - pamiętam wycieczkę szkolną, fajne czasy :) Pozdrawiam
|
|
Wielkie nadzieje wiązałem z tymi naszymi nieszczesnymi bulwarami. Bardzo sie ucieszyłem jak sie dowiedziałem, że wybrali projekt i bedą go realizowac. Ale jak na święta przyjechałem oświecono mnie, że bulwary bedą jedynie na papierze. Chciałbym pogratulowac w tym miejscu wszystkim urzędnikom, którzy w swojej kampanii obiecywali wykonanie tej inwestycji i zapewno jeszcze długo bedą obiecywac... A potem się wszyscy dziwią czemu do Łomży nikt nie chce przyjeżdżac?? Bo co tu taki przejezdny zobaczy?? Farną?? 2 minuty wolnym spacerkiem a i tak moim zdaniem ulica nie jest do końca zrobiona, bo chociażby pierzeje powinny nawiązywac jakos do przeszłości. Niech wybrańcy ludu pojadą do innych miast i zobaczą na czym to wszystko polega!! Zwłaszcza komórka ds promocji miasta... Ktoś wie czy oni coś tam w ogóle robią w sprawie tej promocji?? Gdzieś są jakieś wyniki ich pracy?? Bo ja nic nie widziałem... Aż żal za d*** sciska jak się tak własne rodzinne miasto krytykuje :( Pozdrawiam
|
|
z angli bedziesz miał taki samochód nawe spoko tylko hmm po której stronie tam fajera hehe
|
|
Wszystko co trudne jest ciekawe,w snookerze,oprócz tego że stół jest za wielki,bile są za małe a kieszenie jeszcze mniejsze ,jest jeszcze problem finansowy z 4-ro godzinnymi frem-ami,ale ciekawy jest jak ch..polecam world championship już za pół godziny na eurosporcie.Pozdrawiam
|
|
peter nie rozumiem skąd tyle jadu sączysz na Calibry? Przecież nie wszystkie są spawane z kilku części,w ostatnich latach,po zmianie pewnych przepisów i okoliczności sprowadzania aut z zagranicy wręcz przeciwnie.Miałem do czynienia z Calibrą,a "polda" posiadałem osobiście i wierz mi,że co by nie mówić,to stawiam jednak bez zastanowienia na Calibrę hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |