Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
10 niewygodnych pytań, - rudy się zaszył. |
cytat: \"Europosłowie PiS zapytali Donalda Tuska, dlaczego zrezygnował z amerykańskiej tarczy antyrakietowej, umorzył Gazpromowi 1,2 mld zł i chciał podpisać z Rosją umowę gazową do 2037 r. Wśród pytań nie zabrakło próśb o wyjaśnienie, dlaczego rząd PO-PSL likwidował jednostki wojskowe na wschodzie, oddał śledztwo smoleńskie Rosjanom i dopuścił do udostępnienia danych białoruskich opozycjonistów.\"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 10 niewygodnych pytań, - rudy się zaszył. |
Co jak co, ale uciekać to łon potrafi.
|
|
odpowie na te pytania wówczas gdy wy odpowiecie na 100 innych bardziej bulwersujacych ludzi a szczególnie tych dotyczacych marnotrawstwa czy zwykłego złodziejstwa follow me
|
|
A ch… z rudym. Nic nie wnosi i jest nudny w porywaniu z mafią. W pisowskiej Polsce komendant główny policji rozpisżdża dwa stropy w komendzie a jego brat w mafii vatowskiej rok 2023 staje się bezkarny pod parasolem esbecji pisowskiej mafię vatowską pisdzica kaczora ponoć rozprawiła się już dawno! Może brat komendanta z wyłudzonego vatu przelewa tez hak nominaci ze spółek skarbu państwa?
|
|
\"czy zwykłego złodziejstwa\" O niezwykłe złodziejstwo, też zapytaj rudego i POyebów.
|
|
towarzyszko aparata vel ziuto krasnaja bladzio, przyznaj w prost, ty jak Janusz Kowalski i f-sze wydziału propagandy KC PZPR-pis (dawniej TVP) , kochasz się w rudym. Marzysz o nim i cały czas o nim wspominasz. Ty robisz temu baranowi kampanię wyborczą? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
„Co jak co, ale uciekać to łon potrafi.” === Hm… No cóż faktycznie żeby pod chałupą Tuskową stało stu policjantów 24/7, żeby blokowano pół miasta gdyby uprawiał miesięcznice orgii smoleńskiej, gdyby policjanci w kórej się modli mieli non stop dyżury na zakrystii to jeb*nu tchórz Tusk był na pewno nie uciekał jak, nie ucieka bohater Kaczyński w kordonie 200 policjantów.
|
|
Kali ciemna PiSdo, arcykurwo, znów chyba zayebałeś pustym łbem w owartą szafkę…. urbi et orbi !
|
|
Ślepy ch.. znowu odgrzewa łgarstwa, przekręcenia i demagogię... rudy błazen z druhem
|
|
Trudno odnieść się indywidualnie, skoro połowa forumowego folksdojcz-kvrestva wypełzła w obronie ryżawego ober-folksdojcza.
|
|
|
@atbis - jesteś jakiś mały Hitlerek - zajepany nienawiścią! A może masz w planie mordować Polaków jak Adolf mordował Żydów?! Ale powolutku - Polacy nie pójdą do komór. I nie poddali się szprycom od gnidów.
|
|
10 pytań do szefa PO, byłego premiera rządu PO-PSL w latach 2007-2014 Donalda Tuska. 1) Dlaczego zrezygnował Pan z instalacji amerykańskiej tarczy antyrakietowej w latach 2008-2009? 2) Dlaczego w roku 2010 kierowany przez Pana rząd PO-PSL umorzył 1 mld 200 mln złotych rosyjskiej spółce Gazprom? 3) Dlaczego kierowany przez Pana rząd PO-PSL zaakceptował umowę gazową z Gazpromem do 2037 roku całkowicie uzależniając Polskę od rosyjskiej energii? 4) Dlaczego kierowany przez Pana rząd PO-PSL nie zablokował powstania gazociągu Nord Stream, a blokował Baltic Pipe? 5) Dlaczego kierowany przez Pana rząd chciał sprzedać rafinerię Możejki Rosjanom? 6) Dlaczego kierowany przez Pana rząd PO-PSL chciał sprzedać grupę Lotos Rosjanom? 7) Dlaczego kierowany przez Pana rząd PO-PSL nigdy nie osiągnął progu finansowania Wojska Polskiego na poziomie zapisanym w ustawie budżetowej, czyli 2 proc. PKB, w latach 2008-2013? Poziom ten wahał się wówczas pomiędzy 1,76-1,89 proc. PKB. 8) Dlaczego kierowany przez Pana rząd PO-PSL likwidował jednostki wojskowe na wschodzie? 9) Dlaczego kierowany przez Pana rząd PO-PSL dopuścił do udostępnienia danych białoruskich opozycjonistów narażając ich na kolonię karną i konfiskatę mienia? 10) Dlaczego oddał Pan śledztwo smoleńskie w ręce Rosjan?
|
|
Ja do szefa PiS i byłego premiera Jarosława Kaczyńskiego też mam wiele pytań. Tymczasem zadam jedno - fundamentalne. Dlaczego zgodził się na likwidację kopalń? Trzeba było jak robią Niemcy tzn. zamknąć i konserwować. Gdy nie będzie gazu to można znów wydobywać
|
|
Kuriewno-PiSlamska swołocz ekscytuje się łgarskimi pytaniami. Nie trzeba bowiem żadnego wysiłku by to zweryfikować. I tak np. o wstrzymaniu rozmieszczenia patriotów zdecydował Obama - ówczesny prezio USA, jednak już niebawem Tuskowy nierząd POdPiSał umowę kontynuującą ten program. Natomiast osobista decyzja Tuska sPOwodowała zablokowanie zamiaru sprzedaży rafinerii, POdobnie jest z POzostałymi. rudy błazen z druhem
|
|
Te dwa skvrwysyny - tusk i sikorski - ulubieńcy paplaków - to są dwa najważniejsze ogniwa które spinają politykę ruskich z niemcami w całym logicznym ciągu w ich działaniu od wielu lat. Muszą to wreszcie zrozumieć wyborcy opozycji i wyjść z pomroczność jasnej i pojąć, że jest bardzo niebezpieczna sytuacja przed wyborami dla Polski.
|
|
Nie oddawajcie Polski w obce ręce! Nie oddawajcie jej sługusom, co za srebrniki zdradzili Nas, a teraz udają, że o los Polski im chodziło.
|
|
|
11 pytanie do Tuska: Styczeń mija i pytam,gdzie ten chleb za 30 zł dla każdego? I czemu dla ludu on ciągle kosztuje 2,99 zł za bochenek 400 gr a nawet 2,19 zł za podobny bochenek? Tu dowód: https://leaflets.kaufland.com/pl-PL/PL_pl_KDZ_5663_PL03-LFT/view/flyer/page/22 https://biedronka.okazjum.pl/gazetka/gazetka-promocyjna-biedronka-23-01-2023,67111/11/ Kiedy benzyna będzie po 10 zł za litr? Nie, żeby mnie to obchodziło, bo ja i tak zawsze kupuję za 50 zeta .... No i kiedy euro z 8,70 zł? Bo zauważyłem, że benzyna za 6,47 zł/l a euro ciągle buja się w okolicach 4,70 zł. Jak zatem żyć oparach kłamstw, panie i panowie z PO?
|
|
Ponieważ w Małym Mieście nie spotkałem Św.Graala,udałem się na poszukiwanie do Wielkiego Miasta! Zobaczyłem w tych supermarketach i hipermarketach zapchane parkingi,pełne wózki,tłok przy kasach,nawet samoobsługowych i ludzi sr...... ch piniędzmi,dlaczego te ludzie mają tyle tych piniędzy,że nawet nimi sr...ą? Ale mitycznego chleba za 30 zł nie zauważyłem, choć się starałem, zauważyłem chleb pszenno-żytni za 1 zł 41 gr za 300 gr, śniadaniowy za 2,18 za 400 gr a nawet z ziaren, pomalowany brązową farbą za 5,29 za 400 gr, ale tego za 30 zł ani śladu, wykupili z samego rana czy co? I jak żyć?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |