sobota, 21 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
10 niewygodnych pytań, - rudy się zaszył.

cytat:
\"Europosłowie PiS zapytali Donalda Tuska, dlaczego zrezygnował z amerykańskiej tarczy antyrakietowej, umorzył Gazpromowi 1,2 mld zł i chciał podpisać z Rosją umowę gazową do 2037 r. Wśród pytań nie zabrakło próśb o wyjaśnienie, dlaczego rząd PO-PSL likwidował jednostki wojskowe na wschodzie, oddał śledztwo smoleńskie Rosjanom i dopuścił do udostępnienia danych białoruskich opozycjonistów.\"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 10 niewygodnych pytań, - rudy się zaszył.

Co jak co,
ale uciekać to łon potrafi.

odpowie na te pytania wówczas gdy wy odpowiecie na 100 innych bardziej bulwersujacych ludzi a szczególnie tych dotyczacych marnotrawstwa czy zwykłego złodziejstwa

follow me

A ch… z rudym. Nic nie wnosi i jest nudny w porywaniu z mafią.

W pisowskiej Polsce komendant główny policji rozpisżdża dwa stropy w komendzie a jego brat w mafii vatowskiej rok 2023 staje się bezkarny pod parasolem esbecji pisowskiej
mafię vatowską pisdzica kaczora ponoć rozprawiła się już dawno! Może brat komendanta z wyłudzonego vatu przelewa tez hak nominaci ze spółek skarbu państwa?

\"czy zwykłego złodziejstwa\"

O niezwykłe złodziejstwo,
też zapytaj rudego i POyebów.

towarzyszko aparata vel ziuto krasnaja bladzio, przyznaj w prost, ty jak Janusz Kowalski i f-sze wydziału propagandy KC PZPR-pis (dawniej TVP) , kochasz się w rudym. Marzysz o nim i cały czas o nim wspominasz. Ty robisz temu baranowi kampanię wyborczą?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

„Co jak co,
ale uciekać to łon potrafi.”
===

Hm… No cóż faktycznie żeby pod chałupą Tuskową stało stu policjantów 24/7, żeby blokowano pół miasta gdyby uprawiał miesięcznice orgii smoleńskiej, gdyby policjanci w kórej się modli mieli non stop dyżury na zakrystii to jeb*nu tchórz Tusk był na pewno nie uciekał jak, nie ucieka bohater Kaczyński w kordonie 200 policjantów.

Kali ciemna PiSdo, arcykurwo, znów chyba zayebałeś pustym łbem w owartą szafkę….

urbi et orbi !

Ślepy ch.. znowu odgrzewa łgarstwa, przekręcenia i demagogię...

rudy błazen z druhem

Trudno odnieść się indywidualnie,
skoro połowa forumowego folksdojcz-kvrestva wypełzła w obronie ryżawego ober-folksdojcza.

a ch.. z rudym! nuda,

ciekawszy będzie spektakl online jak Azję Tuhajbeja mścichuja K. będą na pal nadziewać. Więc warto zaczekać drugi sezon już na jesieni...ma być ponoć!

@atbis - jesteś jakiś mały Hitlerek - zajepany nienawiścią!
A może masz w planie mordować Polaków jak Adolf mordował Żydów?!
Ale powolutku - Polacy nie pójdą do komór. I nie poddali się szprycom od gnidów.

10 pytań do szefa PO, byłego premiera rządu PO-PSL w latach 2007-2014 Donalda Tuska.
1) Dlaczego zrezygnował Pan z instalacji amerykańskiej tarczy antyrakietowej w latach 2008-2009?
2) Dlaczego w roku 2010 kierowany przez Pana rząd PO-PSL umorzył 1 mld 200 mln złotych rosyjskiej spółce Gazprom?
3) Dlaczego kierowany przez Pana rząd PO-PSL zaakceptował umowę gazową z Gazpromem do 2037 roku całkowicie uzależniając Polskę od rosyjskiej energii?
4) Dlaczego kierowany przez Pana rząd PO-PSL nie zablokował powstania gazociągu Nord Stream, a blokował Baltic Pipe?
5) Dlaczego kierowany przez Pana rząd chciał sprzedać rafinerię Możejki Rosjanom?
6) Dlaczego kierowany przez Pana rząd PO-PSL chciał sprzedać grupę Lotos Rosjanom?
7) Dlaczego kierowany przez Pana rząd PO-PSL nigdy nie osiągnął progu finansowania Wojska Polskiego na poziomie zapisanym w ustawie budżetowej, czyli 2 proc. PKB, w latach 2008-2013? Poziom ten wahał się wówczas pomiędzy 1,76-1,89 proc. PKB.
8) Dlaczego kierowany przez Pana rząd PO-PSL likwidował jednostki wojskowe na wschodzie?
9) Dlaczego kierowany przez Pana rząd PO-PSL dopuścił do udostępnienia danych białoruskich opozycjonistów narażając ich na kolonię karną i konfiskatę mienia?
10) Dlaczego oddał Pan śledztwo smoleńskie w ręce Rosjan?

Ja do szefa PiS i byłego premiera Jarosława Kaczyńskiego
też mam wiele pytań. Tymczasem zadam jedno - fundamentalne.
Dlaczego zgodził się na likwidację kopalń? Trzeba było jak robią Niemcy
tzn. zamknąć i konserwować. Gdy nie będzie gazu to można znów wydobywać

Kuriewno-PiSlamska swołocz ekscytuje się łgarskimi pytaniami. Nie trzeba bowiem żadnego wysiłku by to zweryfikować. I tak np. o wstrzymaniu rozmieszczenia patriotów zdecydował Obama - ówczesny prezio USA, jednak już niebawem Tuskowy nierząd POdPiSał umowę kontynuującą ten program. Natomiast osobista decyzja Tuska sPOwodowała zablokowanie zamiaru sprzedaży rafinerii, POdobnie jest z POzostałymi.

rudy błazen z druhem

Te dwa skvrwysyny - tusk i sikorski - ulubieńcy paplaków - to są dwa najważniejsze ogniwa które spinają politykę ruskich z niemcami w całym logicznym ciągu w ich działaniu od wielu lat.

Muszą to wreszcie zrozumieć wyborcy opozycji i wyjść z pomroczność jasnej i pojąć, że jest bardzo niebezpieczna sytuacja przed wyborami dla Polski.

Nie oddawajcie Polski w obce ręce! Nie oddawajcie jej sługusom,
co za srebrniki zdradzili
Nas, a teraz udają, że o los Polski im chodziło.

\"...mały Hitlerek....\" ??? mało kto kocha dyktatorów w tym takich kieszonkowych nawet gdy dziwadło i brudas.

nie hitlerek raczej taki Stalinek wpół niedo******* pół sierota bliźniaka...

i zbawiciel nich jak przystało na męczennika bratobója oby w bólu i w pełni świadomy a goleń gniła powoli. Amen

11 pytanie do Tuska:

Styczeń mija i pytam,gdzie ten chleb za 30 zł dla każdego?

I czemu dla ludu on ciągle kosztuje 2,99 zł za bochenek 400 gr a nawet 2,19 zł za podobny bochenek?

Tu dowód:

https://leaflets.kaufland.com/pl-PL/PL_pl_KDZ_5663_PL03-LFT/view/flyer/page/22

https://biedronka.okazjum.pl/gazetka/gazetka-promocyjna-biedronka-23-01-2023,67111/11/

Kiedy benzyna będzie po 10 zł za litr?
Nie, żeby mnie to obchodziło, bo ja i tak zawsze kupuję za 50 zeta ....

No i kiedy euro z 8,70 zł?
Bo zauważyłem, że benzyna za 6,47 zł/l a euro ciągle buja się w okolicach 4,70 zł.

Jak zatem żyć oparach kłamstw, panie i panowie z PO?

Ponieważ w Małym Mieście nie spotkałem Św.Graala,udałem się na poszukiwanie do Wielkiego Miasta!

Zobaczyłem w tych supermarketach i hipermarketach zapchane parkingi,pełne wózki,tłok przy kasach,nawet samoobsługowych i ludzi sr...... ch piniędzmi,dlaczego te ludzie mają tyle tych piniędzy,że nawet nimi sr...ą?

Ale mitycznego chleba za 30 zł nie zauważyłem, choć się starałem, zauważyłem chleb pszenno-żytni za 1 zł 41 gr za 300 gr, śniadaniowy za 2,18 za 400 gr a nawet z ziaren, pomalowany brązową farbą za 5,29 za 400 gr, ale tego za 30 zł ani śladu, wykupili z samego rana czy co?

I jak żyć?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org