Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kurzopek i Cichajewski w „nowym związku”? Opłakane skutki kultury rozwodowej! |
Bardzo przydałby się dom opieki dla ludzi starych. Może być to placówka nawet na pobyt dzienny. Dzieci pracują i nie zawsze są w stanie zapewnić opiekę swoim rodzicom, a tak odwozili by ich jak oni kiedyś swoje dzieci do takiego przedszkola dla dorosłych. Możesz spróbować. Społeczeństwo się starzeje takiej placówki nie ma to przedsięwzięcie przyszłościowe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kurzopek i Cichajewski w „nowym związku”? Opłakane skutki kultury rozwodowej! |
Tam jeszcze ponoć PROGRES zatrudnia, więc sytuacja jest bardziej skomplikowana.
|
|
Re: Kurzopek i Cichajewski w „nowym związku”? Opłakane skutki kultury rozwodowej! |
w Lomzy zadko kto pracuje jest 7800 ludzi bez pracy,a bedzie wiecej jak Galerie otworza.
|
|
Aha i wszystko jasne to TY JESTEŚ TĄ MANICURZYSTKĄ :) HA HA HA :) To nie są domysły :) tylko wnioski z życia :) Nie oceniaj nikogo po sobie bo swoją mądrością to Ty mi nawet do pięt nie dorastasz :) Widzisz ja np tą firmę uważam za jedną z najlepszych i nie tylko ja :)
|
|
Z UK powiadasz - heheheheheheheheheheh
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |