poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kurzopek i Cichajewski w „nowym związku”? Opłakane skutki kultury rozwodowej!

Bardzo przydałby się dom opieki dla ludzi starych. Może być to placówka nawet na pobyt dzienny. Dzieci pracują i nie zawsze są w stanie zapewnić opiekę swoim rodzicom, a tak odwozili by ich jak oni kiedyś swoje dzieci do takiego przedszkola dla dorosłych. Możesz spróbować. Społeczeństwo się starzeje takiej placówki nie ma to przedsięwzięcie przyszłościowe.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kurzopek i Cichajewski w „nowym związku”? Opłakane skutki kultury rozwodowej!

Tam jeszcze ponoć PROGRES zatrudnia, więc sytuacja jest bardziej skomplikowana.

Re: Kurzopek i Cichajewski w „nowym związku”? Opłakane skutki kultury rozwodowej!

w Lomzy zadko kto pracuje jest 7800 ludzi bez pracy,a bedzie wiecej jak Galerie otworza.

Aha i wszystko jasne to TY JESTEŚ TĄ MANICURZYSTKĄ :) HA HA HA :) To nie są domysły :) tylko wnioski z życia :) Nie oceniaj nikogo po sobie bo swoją mądrością to Ty mi nawet do pięt nie dorastasz :) Widzisz ja np tą firmę uważam za jedną z najlepszych i nie tylko ja :)

Z UK powiadasz - heheheheheheheheheheh

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org