wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto będzie rządził?

Moim zdaniem gdyby typy zamotali tam dobrze jak to sie stanie, to mogliby rozkminic jak pojda te fale, jak wypietrzy sie ziemia w ktorych miejscach opadnie i wybudowac w tym miejscu potezny schron . Albo trzeba zaryzykowac i zbudowac kupe takich schronow i zawsze ktos przezyje. A teraz sadze ze nie pozostalo nam nic innego jak korzystac z zycia ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto będzie rządził?

Książek się naczytałeś! :)

Zbych

pijana powietrzem za dużo rzeczy wartościowych masz? :p heheh :D

Pozdrowionka :)

Kto śpi ? od prawie godziny wałęsam się na paluszkach po mieszkaniu tak coby nie pobudzić domowników :)
Piękny dzień się zapowiada :) i takowego wszystkim Wam życzę

Komisja Imprezowo - Gospodarcza organizowała wszelkie imprezy: regaty, bale, wieczorki, wycieczki i inne. Projekt każdej imprezy musiał być zatwierdzony przez zarząd. Komisje działały na podstawie swoich regulaminów zatwierdzonych przez zarząd. W paragrafie 59 statutu zapisano: "Towarzystwo jest prawnym następcą towarzystwa Wioślarskiego w Łomży, założonego w roku 1900 ."

Studia Łomżyńskie nr XI
Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

klucze stery bilet telefon portwel i 2 nakretki od sruby

pęk kluczy, portfel, długopis, telefon, winterfresh, pieczątka, pendrive, scyzoryk, zapalniczka pomimo że nie palę, takie małe zielone szkiełko :), 2 wtyczki RJ-45, stare bilety.

Zbych

Ale może to jest łowca.B
:)

Nie mam fotki, ale jedna z kuźni była naprzeciwko Teatru Lalek na rogu ( coś tak jak dziś stoi kiosk ruchu i pomnik-) Zambrowskiego rynku i Szosy Zambrowskiej. Pewno do 1940 r należała do starozakonnego, którego nazwiska nie moge sobie przypomnieć. Wtedy, o ile pamięć mnie nie myli plac ten oznaczany był na niektórych mapach jako "Nowa Ameryka"

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Czy ja wiem czy aby to jest przebiegłość?!!! Wścibski jakiś...człek ! A może nam powie co w swojej "torebce" nosi:)

obilo mi sie o uszy ze jest kilka wolnych miejsc na wylotowce z warszawy :) moja dobra znajoma odsprzeda swoja czesc drogi za mala cene :D jak cos to na gg 997997

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Nie jestem energetykiem, więc nie znam się na nazwie waszych urządzeń, nazwałem tak bo tylko to przyszło mnie do główy

Co do stacji i przystanku to w kregach zawodowych istnieje cos takiego jak obostrzenia, czyli odpowiednie konstrukcje i zamocowania przewodow na nich zapobiegajacych przed zerwaniem.

Szkopuł w tym, że linia była wybudowana już dawno temu, a stacja LPG, tak samo jak i pętla czerwoniaka wybudowane zostały kilka lat temu.
Czy wygięta odnoga nie traci na wartości pomimo trzech pęknięć o których pisałem w poprzednim poście? Czy na zmniejszenie wytrzymałości słupa nie ma wpływu zmęczenie materiału? Dlaczego powstały trzy pęknięcia? Zresztą to już Wasza sprawa nie musicie się tu tłumaczyć. Jeżeli jest zapewnienie z Waszej strony, że wytrzyma to musi wytrzymać.

W Katowicach dach ugiął się od ciężaru śniegu, ale projektanci budując hale wyliczyli że ta konstrukcja powinna wytrzymać i co się stało nie wytrzymała. dalej wszyscy wiemy co było.

Pozdrowienia.

Ma zowsze Łomża

A co teraz się dzieje? Cały wiek później. Ludzie kiedyś mieli czas na rozrywkę i umieli sami ją zorganizować. Teraz nic się nie opłaci, i nie ma czasu na to, czas zajmuje tylko pogoń za pieniądzem.

Pozdrowienia

Who's Your daddy?!!!

człowiek nie jest frajerem

Jurand

ostatni przeczytałem w Gazecie Wyborczej bardzo mądry artykuł jednego z najlepszych, jeśli nie najlepszego polskiego dziennikarza Jacka Żakowskiego. Proponuje przeczytać, żeby poznać punkt widzenia ludzi wykształconych i świadomych tego co tak naprawdę się dzieje i o co tu chodzi. poniżej link:

http://www.ozzl.org.pl/zprac/zakowski.jpg

jak ktoś przeczyta to niech przemyśli i potem zapraszam do dyskusji. tylko w tej kolejności !!!

wybacz, Ptyś, ale żeś dosrał :D

znam frajerów, człowiek może być frajerem.

a ktoś, komu całe życie tatuś podciera pupę, jest frajerem po całej linii.

Jurand

Wie ktoś czy gdzieś w Łomży jest taka lampa i czy naświetlanie jest refundowane.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org