Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto będzie rządził? |
Moim zdaniem gdyby typy zamotali tam dobrze jak to sie stanie, to mogliby rozkminic jak pojda te fale, jak wypietrzy sie ziemia w ktorych miejscach opadnie i wybudowac w tym miejscu potezny schron . Albo trzeba zaryzykowac i zbudowac kupe takich schronow i zawsze ktos przezyje. A teraz sadze ze nie pozostalo nam nic innego jak korzystac z zycia ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto będzie rządził? |
Książek się naczytałeś! :) Zbych
|
|
pijana powietrzem za dużo rzeczy wartościowych masz? :p heheh :D Pozdrowionka :)
|
|
Kto śpi ? od prawie godziny wałęsam się na paluszkach po mieszkaniu tak coby nie pobudzić domowników :) Piękny dzień się zapowiada :) i takowego wszystkim Wam życzę
|
|
Komisja Imprezowo - Gospodarcza organizowała wszelkie imprezy: regaty, bale, wieczorki, wycieczki i inne. Projekt każdej imprezy musiał być zatwierdzony przez zarząd. Komisje działały na podstawie swoich regulaminów zatwierdzonych przez zarząd. W paragrafie 59 statutu zapisano: "Towarzystwo jest prawnym następcą towarzystwa Wioślarskiego w Łomży, założonego w roku 1900 ." Studia Łomżyńskie nr XI Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
klucze stery bilet telefon portwel i 2 nakretki od sruby
|
|
pęk kluczy, portfel, długopis, telefon, winterfresh, pieczątka, pendrive, scyzoryk, zapalniczka pomimo że nie palę, takie małe zielone szkiełko :), 2 wtyczki RJ-45, stare bilety. Zbych
|
|
Ale może to jest łowca.B :)
|
|
Nie mam fotki, ale jedna z kuźni była naprzeciwko Teatru Lalek na rogu ( coś tak jak dziś stoi kiosk ruchu i pomnik-) Zambrowskiego rynku i Szosy Zambrowskiej. Pewno do 1940 r należała do starozakonnego, którego nazwiska nie moge sobie przypomnieć. Wtedy, o ile pamięć mnie nie myli plac ten oznaczany był na niektórych mapach jako "Nowa Ameryka" "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Czy ja wiem czy aby to jest przebiegłość?!!! Wścibski jakiś...człek ! A może nam powie co w swojej "torebce" nosi:)
|
|
obilo mi sie o uszy ze jest kilka wolnych miejsc na wylotowce z warszawy :) moja dobra znajoma odsprzeda swoja czesc drogi za mala cene :D jak cos to na gg 997997 "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Nie jestem energetykiem, więc nie znam się na nazwie waszych urządzeń, nazwałem tak bo tylko to przyszło mnie do główy Co do stacji i przystanku to w kregach zawodowych istnieje cos takiego jak obostrzenia, czyli odpowiednie konstrukcje i zamocowania przewodow na nich zapobiegajacych przed zerwaniem. Szkopuł w tym, że linia była wybudowana już dawno temu, a stacja LPG, tak samo jak i pętla czerwoniaka wybudowane zostały kilka lat temu. Czy wygięta odnoga nie traci na wartości pomimo trzech pęknięć o których pisałem w poprzednim poście? Czy na zmniejszenie wytrzymałości słupa nie ma wpływu zmęczenie materiału? Dlaczego powstały trzy pęknięcia? Zresztą to już Wasza sprawa nie musicie się tu tłumaczyć. Jeżeli jest zapewnienie z Waszej strony, że wytrzyma to musi wytrzymać. W Katowicach dach ugiął się od ciężaru śniegu, ale projektanci budując hale wyliczyli że ta konstrukcja powinna wytrzymać i co się stało nie wytrzymała. dalej wszyscy wiemy co było. Pozdrowienia. Ma zowsze Łomża
|
|
A co teraz się dzieje? Cały wiek później. Ludzie kiedyś mieli czas na rozrywkę i umieli sami ją zorganizować. Teraz nic się nie opłaci, i nie ma czasu na to, czas zajmuje tylko pogoń za pieniądzem. Pozdrowienia Who's Your daddy?!!!
|
|
człowiek nie jest frajerem Jurand
|
|
ostatni przeczytałem w Gazecie Wyborczej bardzo mądry artykuł jednego z najlepszych, jeśli nie najlepszego polskiego dziennikarza Jacka Żakowskiego. Proponuje przeczytać, żeby poznać punkt widzenia ludzi wykształconych i świadomych tego co tak naprawdę się dzieje i o co tu chodzi. poniżej link: http://www.ozzl.org.pl/zprac/zakowski.jpg jak ktoś przeczyta to niech przemyśli i potem zapraszam do dyskusji. tylko w tej kolejności !!!
|
|
wybacz, Ptyś, ale żeś dosrał :D znam frajerów, człowiek może być frajerem. a ktoś, komu całe życie tatuś podciera pupę, jest frajerem po całej linii. Jurand
|
|
Wie ktoś czy gdzieś w Łomży jest taka lampa i czy naświetlanie jest refundowane.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |