niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polacy obudźcie się! Nadchodzi homoCENZURA

róza widac ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem, bo napisałem że odsnieżają, ale nie posypują solą!!! i jest lód... Skoro spółdzielnia odpowiada za swoje wewnętrzne drogi to mogła by zaopatrzec się w jakąś solarkę a takiej nie widziałem i robią się takie problemy, bo na mieście solarki jeżdzą i tego lodu tyle nie ma, więc róża morda w kubeł babsztylu...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polacy obudźcie się! Nadchodzi homoCENZURA

miasto nie ma specjalistycznego sprzętu do odsnieżania. A taki sprzęt istnieje i stosowanei ejgo daje szybkie i wymierne efekty

rudy błazen z druhem

brooklynka a czemu poczte masz zablokowaną ??? chyba cos narozrabiałas???

A jak by nikt nie narzekał, to świat byłby po prostu nudny;) Ale pan moje słowa uznania i szacunku, że jest ktoś w Łomży, komu chce się to wszystko organizować;)

rudy błazen z druhem

Jestem w 100 %. Tyle, że nie należy gadać tylko się zorganizować i lobbować. Województwo musi dać kasę na przejazdy szynobusu, a samorządy przejąć linię. Dobrą robotę robią Kozicki, Olbryś czy Kołakowski - fajnie jakby do nich dołączył Brzeziński czy Sroczyński.

hehe prezydenci to raczej beda dzialka po pkp zainteresowani:D niz przywroceniem:) swoja droga tam ladnych pare hektarow jest do popedzenia wiec tak jak z lidlem moznaby scalic i podzielic:)

rudy błazen z druhem

Sorki bo zapomniałem dodać że ciągle trwają nasze aukcje internetowe oraz na dniach dodamy coś jeszcze. Więc serdecznie zapraszam do licytacji

odnośnik do naszych aukcji allegro jest na www.wosp.lomza.pl

a teraz idę odsypiać, leczyć ból gardła i chrypę :)

Idz na mete i sie dogadaj

rudy błazen z druhem

Jechaliśmy szynobusem całą rodzinką, było super, duża frajda dla dzieci, mogły one zobaczyć jak kieruje się szynobusem i nacisnąć klakson. Ekstra pomysł, warto było licytować bilety. Taka okazja pewnie się już nie powtórzy. Załujcie !!!

madziusmadzius ja z koleii nie pijam czekolad :P

Witam!! Mam pytanie, czy używaliście kosmetyków marki INGLOT? Co sądzicie o tych kosmetykach? Czy można je kupić w Łomży?

a może szukasz partnera na studniówke albo chcesz kupić ruskie fajki na forum?? ;-D U nas bracie mydło i powidło,Powodzenia w poszukiwaniach ;-D

Witam wszystkie przyszłe Panny Młode, czytam o Waszych przejściach w salonach i nie zazdroszczę, ja skorzystałam z usługi Salonu Atelier :
Art Consultants Events and Wedding, i polecam Wam wszystkim a to dlatego że sukni do wyboru bez liku ,ceny na kazdą kieszeń , sprzedaż wysyłkowa i na miejscu w sklepie gdzie obsługa zna się na rzeczy i wie co w trawie piszczy ( zna najmodniejsze trendy w modzie ślubnej) a jaki wybór sukni!!
Mnie obsłużono na prawdę miło i profesjonalnie , wybrałam model sukni, kolor , fason - doradzono mi zgodnie z moją figura a nie mam idealnej uwierzcie; po ponad 3 miesiącach odebrałam suknie moich marzeń bez żadnej dodatkowej poprawki!
Fakt że na odległość większośc spraw ale warto było, dlatego zamiast biegać po pseudo salonikach i wydawać kaskę na podróże do Warszawki , Wołomina itp , itd
odpocznicje w tej bieganinie bo szkoda nerwów na prawdę
jeżeli mogę polecić tutaj to robie to szczerze
zajrzyjcie sobie : www.artc-ksiaz.pl
na prawde warto choć Wam spróbować się nie denerować i liznąc dobrej obsługi. Pozdrowionka dla wszystkich

Rimpik

Ta Kobieta ma męża i dziecko :)

Zapraszamy do Twierdzy Łomża ,www.twierdzalomza.pl tel 0798306470

Niezwykle dowcipne- Ale w Polsce jest coraz więcej ludzi których to nie bawi www.stopwiatrakom.eu

Gloria Satani!

Wiatraki przeszkadzają milionom ludzi- poczytaj trochę choćby u cioci Wikipedii- to świetny interes dla kilku przedsiębiorców ale nie dla mieszkańców okolicy elektrowni wiatrowej i nie dla odbiorców drogiego prądu

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org