Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy obudźcie się! Nadchodzi homoCENZURA |
róza widac ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem, bo napisałem że odsnieżają, ale nie posypują solą!!! i jest lód... Skoro spółdzielnia odpowiada za swoje wewnętrzne drogi to mogła by zaopatrzec się w jakąś solarkę a takiej nie widziałem i robią się takie problemy, bo na mieście solarki jeżdzą i tego lodu tyle nie ma, więc róża morda w kubeł babsztylu...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy obudźcie się! Nadchodzi homoCENZURA |
miasto nie ma specjalistycznego sprzętu do odsnieżania. A taki sprzęt istnieje i stosowanei ejgo daje szybkie i wymierne efekty rudy błazen z druhem
|
|
brooklynka a czemu poczte masz zablokowaną ??? chyba cos narozrabiałas???
|
|
A jak by nikt nie narzekał, to świat byłby po prostu nudny;) Ale pan moje słowa uznania i szacunku, że jest ktoś w Łomży, komu chce się to wszystko organizować;) rudy błazen z druhem
|
|
Jestem w 100 %. Tyle, że nie należy gadać tylko się zorganizować i lobbować. Województwo musi dać kasę na przejazdy szynobusu, a samorządy przejąć linię. Dobrą robotę robią Kozicki, Olbryś czy Kołakowski - fajnie jakby do nich dołączył Brzeziński czy Sroczyński.
|
|
hehe prezydenci to raczej beda dzialka po pkp zainteresowani:D niz przywroceniem:) swoja droga tam ladnych pare hektarow jest do popedzenia wiec tak jak z lidlem moznaby scalic i podzielic:) rudy błazen z druhem
|
|
Sorki bo zapomniałem dodać że ciągle trwają nasze aukcje internetowe oraz na dniach dodamy coś jeszcze. Więc serdecznie zapraszam do licytacji odnośnik do naszych aukcji allegro jest na www.wosp.lomza.pl a teraz idę odsypiać, leczyć ból gardła i chrypę :)
|
|
Idz na mete i sie dogadaj rudy błazen z druhem
|
|
Jechaliśmy szynobusem całą rodzinką, było super, duża frajda dla dzieci, mogły one zobaczyć jak kieruje się szynobusem i nacisnąć klakson. Ekstra pomysł, warto było licytować bilety. Taka okazja pewnie się już nie powtórzy. Załujcie !!!
|
|
madziusmadzius ja z koleii nie pijam czekolad :P
|
|
Witam!! Mam pytanie, czy używaliście kosmetyków marki INGLOT? Co sądzicie o tych kosmetykach? Czy można je kupić w Łomży?
|
|
a może szukasz partnera na studniówke albo chcesz kupić ruskie fajki na forum?? ;-D U nas bracie mydło i powidło,Powodzenia w poszukiwaniach ;-D
|
|
Witam wszystkie przyszłe Panny Młode, czytam o Waszych przejściach w salonach i nie zazdroszczę, ja skorzystałam z usługi Salonu Atelier : Art Consultants Events and Wedding, i polecam Wam wszystkim a to dlatego że sukni do wyboru bez liku ,ceny na kazdą kieszeń , sprzedaż wysyłkowa i na miejscu w sklepie gdzie obsługa zna się na rzeczy i wie co w trawie piszczy ( zna najmodniejsze trendy w modzie ślubnej) a jaki wybór sukni!! Mnie obsłużono na prawdę miło i profesjonalnie , wybrałam model sukni, kolor , fason - doradzono mi zgodnie z moją figura a nie mam idealnej uwierzcie; po ponad 3 miesiącach odebrałam suknie moich marzeń bez żadnej dodatkowej poprawki! Fakt że na odległość większośc spraw ale warto było, dlatego zamiast biegać po pseudo salonikach i wydawać kaskę na podróże do Warszawki , Wołomina itp , itd odpocznicje w tej bieganinie bo szkoda nerwów na prawdę jeżeli mogę polecić tutaj to robie to szczerze zajrzyjcie sobie : www.artc-ksiaz.pl na prawde warto choć Wam spróbować się nie denerować i liznąc dobrej obsługi. Pozdrowionka dla wszystkich Rimpik
|
|
Ta Kobieta ma męża i dziecko :)
|
|
Zapraszamy do Twierdzy Łomża ,www.twierdzalomza.pl tel 0798306470
|
|
Niezwykle dowcipne- Ale w Polsce jest coraz więcej ludzi których to nie bawi www.stopwiatrakom.eu Gloria Satani!
|
|
Wiatraki przeszkadzają milionom ludzi- poczytaj trochę choćby u cioci Wikipedii- to świetny interes dla kilku przedsiębiorców ale nie dla mieszkańców okolicy elektrowni wiatrowej i nie dla odbiorców drogiego prądu nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |