Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ży |
Najlepiej zgol kudelki i wytatuuj sobie stado much,bedzie to super wygladac. Wlasciwa ,zwierzyna' na wlasciwym miejscu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ży |
https://www.facebook.com/pages/DAMIS-ZESP%C3%93%C5%81-MUZYCZNY/296725317025639 DAMIS!!! zobacz sobie . byłem swiadkiem , a potem panem młodym ... nie znam lepszego zespołu.... grali w Sniadowie u rodzinki na weselu[nie mogłem być ] i mowili że było super.... mam numer [ z resztą na fb chyba tez jest ...] sama decyduj .. nie słuchaj sie innych ... napewno pogadać z Adamem[ chyba Adam kurcze nie pamietam] można i zobaczyc też można tak jak to było u mnie ...powodzenia
|
|
WITAM. Pisałem juz ale tutaj tez napisze... z doświadczenia wiem ze najlepsi są [ dla mnie] DAMIS!! Byłem świadkiem potem panem mlodym i na obu weselach grali. u mojej rodzinki w Śniadowie grali chyba na dwóch weselach . mam numer tel. moge podac ale na FB chyba tez jest... jak by ktoś chciał zobaczyć https://www.facebook.com/pages/DAMIS-ZESP%C3%93%C5%81-MUZYCZNY/296725317025639 Powodzenia
|
|
Autor: kieroe (---.156.techtel.pl) Data: 15-02-13 09:37 maruda c*po co bys robila jak by tego ....go forum nie było? bukiecie trolowy jarasz sie tymi swoimi kaftaniarskimi tekstami? mama zrec da internet oplaci i siedzisz glabie od rana do nocy i od podwieczorku do sniadania szukajac gdzie by wsadzic swoj trolowy pysk. zapraszam do debaty, mnie osobiście scyzoryk się w kieszeni otwiera jak czytam te forum z udziałem marud smród. Macie tak samo? ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Się ma nielichy zasiłek to i stać na siedzenie od rana do rana na necie :):) A ty ułomku życiowy co ?? Od czasu do czasu zapytasz na forum czy warto pracować? i to cały twój wkład w twoje marne zycie :):) Zabraknie ci w życiu michy pod nos podstawionej, to nie będziesz durniu pytał czy warto pracować, tylko będziesz zap..ie.rda.lał aż łeb ci będzie odskakiwał :):):) To tyle z mojej strony w tej debacie :) Chyba że jeszcze coś później dołoże :) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".
|
|
Zrób sobie taki i będzie git:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |