Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent Chrzanowski bez votum zaufania i absolutorium |
Nie wrzuciłem do schroniska.Przybłąkała się obok mojego domu.Bardzo mi było jej szkoda więc wsadziłem ją do samochodu- pojechałem zapytać do schroniska (następnego dnia dowiedziałem się że zgubiłem tam dowód rejestracyjny odebrany z urzędu dzień wcześniej),potem do weterynarza dalej na policję po czym odesłali mnie na stary rynek do straży miejskiej gdzie pocałowałem klamkę.Sfrustrowany postawiłem ją na rynku żeby się wysiusiała i tak poszła w ludzi.Jak znajdzie się osoba której uciekła niech lepiej do mnie nie pisze bo nie ręczę za siebie.A wszystkim służbom miasta gratuluję.I szczerze pod nogi wam pluję.Paweł.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent Chrzanowski bez votum zaufania i absolutorium |
i nie daje chłopak i sam nie bierze jak ten pies ogrodnika, sam nie wiem jak on żyje w tych jego realiach obyczajowo-religijnych ;)
|
|
Re: Prezydent Chrzanowski bez votum zaufania i absolutorium |
Maruda jak zwykle wszystko pomieszłeś.Było to tak jak pisze pepesza,że zachodził Lukasa od tyłu,a potem siadał na rower i jechał do pepeszy i jej migdałki sprawdzał.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |