czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jak PIS goli baranów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Masz jeszcze jakieś propozycje dlaczego lepiej kupić u pseudohodowcy niż adoptować?"
Miałam swoje powody, dla których kupiłam psa (a nie przygarnęłam trzeciego z kolei z ulicy) i mam do tego prawo.. Ludzie! :) .. Chciałam maltańczyka i mam.. i nikt nie będzie mi zarzucał, że z tego powodu mam miec na sumieniu jednego psa ze schroniska. Moglam nie miec go wcale. Uratowałam dwa bezdomne psy, kupilam trzeciego a wy nie macie prawa przedstawiac mnie tu jako bezduszną osobę, która ma cokolwiek na sumieniu - bo nie mam.
Nikomu nie wymieniam zalet psow z pseudohodowli i dlaczego sa lepsze od tych ze schroniska - gdzie Ty to widzisz nierozumna istoto? Ja wytlumaczylam dlaczego JA zdecydowalam sie na zakup psiaka, dodajac pozniej - ze jest on wymarzony...
.. ale jak juz wspomnialam CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM lezy u was i kwiczy ;) a ja nie bede z tym walczyc..
Czepiajcie sie ludzi, ktorzy krzywdzą zwierzęta = a nie oczerniacie kogos, kto nic tym stworzeniom zlego nie robi - wrecz przeciwnie.
Mam psa nieoznakowanego, tylko "typowego", zakupionego w czasie kiedy prawo nie zabranialo sprzedazy psow ludziom, ktorzy zyja z nimi w jednym domu (i maja szczeniaki). Ten piesek, jak i dwa pozostale nigdy nie trafia w rece schroniska i nikomu nie sprawia klopotu, bo nie są rasowe z legalnych hodowli.. po prostu dajcie juz spokoj ;) Zalozcie temat "nie rozumiem, co piszesz - ale z chęcią Ci nagadam" i tam rozwijajcie sie tworczo.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jak PIS goli baranów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tam co zakładają alarmy najlepiej, może na legionów warsztat jest ok. i mają pozytywne opinie i znają się na rzeczy

follow me

Autor: nie`dotyczy (---.adsl.inetia.pl)
Data: 10-02-13 12:42

Komu się nie będzie chciało segregować to wyrzuci do lasu albo podrzuci do bloków i po kłopocie :)
Przecież jak każda osoba będzie płacić obligatoryjnie to nie musi podrzucać bo legalnie może wyrzucać tam gdzie sobie chce.

Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było
Cytat własny (copyright ©)

Byłam na weselu gdzie za barem stał gościu, który był właścicielem 54, czy tam współwłaścicielem. Teraz z tego co mi wiadomo jest barmanem w pubie Dziewiątka. Fajna sprawa. Fajne drinki robił. Bajeczne z wyglądu i pyszne.

Może ktoś zna dobrego psychologa na NFZ?

Treść jest ukryta

pyzko!

zadzwoń pod ten numer co podałam.
rok temu naprawiałam tam auto i jest super do tej pory!
bez obaw, to nie żarty! legalny warsztat.

W ABC na Legionów są

Boty robią się coraz bardziej prostackie w swoich reklamach.
Jeszcze żeby się kryli, chociaż tą stronę domową wstawili inną, a tu nie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org