Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nastąpił rozdział Kościoła od społeczeństwa |
zapytałam na serio:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nastąpił rozdział Kościoła od społeczeństwa |
Każda buda ma swoich klientów i czy ktoś będzie krytykował czy chwalił niczego to nie zmieni. mi osobiście smakuje od nich ale inni też mają niezły, Kwestia smaku... :)
|
|
cofnij sie do tematów starszych,coś takiego bylo może znajdziesz odp,stawiałabym jednak na naturalne barwniki
|
|
ale czy te kebaby jeszcze się wam nie znudziły?
|
|
...Zenit też niczego sobie, fajniusi :* Na tym forum sami przystojniacy piszą.... ? :) Szkoda tylko ze ja nie urodziłam się te 5/7/10 lat później, najprwdopodobniej bylibyśmy dziś rówieśnikami... :D :(
|
|
ale w czym?w kosiarce ?Xd
|
|
Najlepiej to kupić w zoologicznym ja kiedyś od kogoś dostałam za darmo takie chomiki i okazały sie chore dzieci miały wysypkę na całym ciele w tej chwili mam chomiki dzungarskie kupione w sklepie i dzieciom nic nie dolega .Piszesz ze chcesz samiczki ?A ty masz samce ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
o ile znam ludzi z tej szkoly (nauczycieli a nie uczniow) ktorzy zagladaja na to forum to oni akurat zwracaja uwage na tzw kulture osobista (w tym kulture jezyka) i na pewno podczas rekrutacji zwroca uwage na niejaka karoline................................................ __________________________________
|
|
Tak ciężko wpisać w google.pl ? :> Litości.
|
|
Szukam firmy oferującej kartony do przeprowadzek, macie jakieś sprawdzone i tanie firmy z dobrą opinią? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ja bylam na chorobowym ciazowym na przelomie 2010 i 2011. zwolnienie zaczelo sie w 2010 i do 33dni (to wychodzilo do jakiegos 4 stycznia) placil pracodawca, potem kolejne dni wyplacil zus (za reszte stycznia. mialam ciaglosc zwolnienia tj zaczelo sie w 2010 i skonczylo w marcu 2011, limit nie liczyl sie od poczatku ze wzgledu na nowy rok, ale uznawane to bylo za kontynuacje zwolnienia z 2010. na pieniadze trzeba czekac do 2 polowy miesiaca ktory nastepuje po tym za ktory dostajesz pieniadze. u mnie przelew przychodzil 16-18 dzien miesiaca. nie wiem czy teraz zaszly jakies zmiany, ale mysle ze nie
|
|
to jest opinia .
|
|
Bez kropek, przecinków, wielkich liter...oj fatalnie. A do tego kultura osobista leży. Gdzie kobiecość? Gdzie normalność i dziewczęca delikatność, zwłaszcza, gdy aspiruje się do szkoły aartystycznej?
|
|
no fakt! duszy artystycznej to Ty dziewczyno nie posiadasz! zostań malarzem, ale może najlepiej "pokojowym"...
|
|
Marta Harzyńska Centrum Leczenia uzależnień Łomża Sybiraków 20 lok 3 A tel 862183288
|
|
Kartony mozesz kupic w jednaczewie ,jest tam firma zajmujaca sie produkcja.a firm od przeprowadek w lomzy jest od h...a
|
|
Najlepsze do przeprowadzek, pakowania itp są duże foliowe worki. A tego typu kartony to można za darmo se wziąć spod sklepów spożywczych, walają sie tam nikomu nie potrzebne. A płacić za nie? pff, spadaj wisior !
|
|
Myślę że Wiśnia był dobry i fajnie pojechali chłopaki z WNS ;)
|
|
czekałem na tego kluska i czekałem, po godzinie zadzwoniłem gdzie mój placek, to paniusia powiedziała, że już w ciągu 20 minut powinna być, to zrezygnowałem zawsze na początku robią dobre, spore i walne dodatki, a potem zaczynają walić w ciula
|
|
A Ty Barbara co myslisz ?? :)
|
|
barabara myśli klękać i ziewać :)
|
|
Activi też są wolne ciężary dla każdego starczy na pewno :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |