środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jest!!!

Polecam ExComp! ....obsługa gwarancyjna i pogwarancyjna jak najbardziej w porządku!

Ostatnio przenieśli się z Piłsudskiego na Nowogrodzką.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jest!!!

...

°°°°°°°°°°
... evaa ...

ja polecam Unitechnik fachowa obsługa szczególnie p. Maciej
ceny tez spoko
ale jeżeli zależy Ci na tym aby naprawdę tanio kupić to wejdz sobie na http://allegro.pl/showcat.php?id=2
ceny zwalaja z nóg, tylko problem z serwisem - ale coś za coś
proponuje wybierać sprzedawców z miast blisko połozonych np. z warszawy i tych co dużo sprzedali = ilość komentarzy
zawsze można sobie złożyć zestaw na życzenie

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Witaj autorze strony z temperaturką. Możesz podać mi swojego e-maila albo numer gg? Z chcęcią bym porozmawiał. Swojego maila mozesz na stronie umieścić. Pozdrowka i gratuluje pomysłu.

Bardzo czesto inwestuje w swoj sprzet wiec znam bardzo dobrze kilka lomzynsikich sklepow.
Unirtechnik obslugo moze i spoko ale ceny:(((( Monitor LG 700P jest o 200zl drozszy nic np. w konrad.net) Plyta glowna Asus A7N8X Deluxe 80zl drozej.. Inne czesci podobnie gdybym u nich kupil wybrany prze siebie zestaw zaplacilbym 750zl drozej... Rzeczywiscie "niski ceny"
Podobnie jest w Simmtechu tam jeszcze dodatkowo obsluga jest delikatnie mowiac nie zawsze kompetentna, a ceny wcale nie sa takie atrakcyjne
W Speede jest w miare spoko, ale najlepsze ceny maja w Konrad.net kolo tp. Tylko tez jak raz zamowilem dysk (mialo byc na jutro) okazalo sie ze przyszedl po tygodniu i to z cena o 100zl wyzsza...
Ale najlepsza oferte maja sklepy internetowe. Polecam szczegolnie www.sirius.pl - baaardzo fachowa obsluga doradza ci we wszystkim i jeszcze ceny:))) Ja czesci zamowilem we wtorek a w srode rano juz mialemm je u siebie. Jesli naprawde chcesz jakies rzadkie czesci w przeciagu 3 dni tez ci dostarcza, a nie zareaguja tak jak w sklepach lomzynskich ze oni maja tylko "firmowe czesci a nie jakies badziewie" (Chodzilo o pamieci ram TwinMos DDR i wentylator Zalman Cnps 7000A).
Natomiast w innym sklepie probowano mi wmowic ze karta ati radeon9500pro jest duzo gorsza niz ati9600pro... (jakby ktos nie widzial 9500 jest duuuuzo bardziej wydajna niz 9600)

Ciekawe skad ??? ma takie informacje...

Ktosiu
Przeczytaj dokładnie to co napisałem. Po raz kolejny zauważam, że nie umiesz wzrokiem ogarniać całości tekstu a skupiasz się jedynie na fragmentach. Dla Ciebie specjalnie się poświęcę i wyłożę Ci "kawę na ławę". Pisząc o namierzaniu miałem na myśli POLONISTĘ, który po "stylu" i "ortografii" nie będzie miał problemów z rozszyfrowaniem kto się kryje pod pseudonimem gala a no nima.

Sądzisz, że poloniści z mechaniaka nie czytają tego forum?

Faktycznie zapomniałem...... przecież wg. Twojej opinii to Forum jest tylko dla Ciebie i Twoich kolegów .....

A pogrzebać to Ty sobie możesz..... w nosie - jak usiądziesz przed komisją egzaminacyjną na maturze. Bo czuję, że na nic więcej nie będzie Cię stać

:-D

Tiger

Treść jest ukryta

:> Tiger... o mature swoja z polskiego nie boje sie az tak bardzo. Spokojnie. Jak sie rowno pracuje przez X lat, to matura nie jest az tak duzym problemem.

.. a niech polonisci czytają forum. I myslisz, ze nawet, jak odgadna, kto jest kto, to wykorzystaja to przeciw tej osobie ? No co Ty :) jeszcze beda sie cieszyc, ze ktos prawde powiedzial :>

koniec tej zabawy :) przychodzi gajowy i wywala wszystkich z forum :) chcecie sie klocic, to iddzcie na strzelnice.
ludzie, co pisza temat na lewo : do piaskownicy
ludzie, co pisza na temat nie na temat na prawdo : do drugiej piaskownicy :)

nie mieszac mi sie tu i nie wyrywac sobie łopatek !

---
PGG

Tiger:

Widzisz nie każdy ma nerwy ze stali, a twoja nadgorliwość ortograficzna zaczyna się robić coraz bardziej dziecinna. Czy ty czerpiesz z tego tak ogromną satysfakcję, że nie możesz się opanować??

he he he :-)))
Dobre.

No, Panie Admin, weź Pan i popraw tego byka.

Pozdrawiam.
grover

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org