Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jest!!! |
Polecam ExComp! ....obsługa gwarancyjna i pogwarancyjna jak najbardziej w porządku! Ostatnio przenieśli się z Piłsudskiego na Nowogrodzką.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jest!!! |
... °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
ja polecam Unitechnik fachowa obsługa szczególnie p. Maciej ceny tez spoko ale jeżeli zależy Ci na tym aby naprawdę tanio kupić to wejdz sobie na http://allegro.pl/showcat.php?id=2 ceny zwalaja z nóg, tylko problem z serwisem - ale coś za coś proponuje wybierać sprzedawców z miast blisko połozonych np. z warszawy i tych co dużo sprzedali = ilość komentarzy zawsze można sobie złożyć zestaw na życzenie °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Witaj autorze strony z temperaturką. Możesz podać mi swojego e-maila albo numer gg? Z chcęcią bym porozmawiał. Swojego maila mozesz na stronie umieścić. Pozdrowka i gratuluje pomysłu.
|
|
Bardzo czesto inwestuje w swoj sprzet wiec znam bardzo dobrze kilka lomzynsikich sklepow. Unirtechnik obslugo moze i spoko ale ceny:(((( Monitor LG 700P jest o 200zl drozszy nic np. w konrad.net) Plyta glowna Asus A7N8X Deluxe 80zl drozej.. Inne czesci podobnie gdybym u nich kupil wybrany prze siebie zestaw zaplacilbym 750zl drozej... Rzeczywiscie "niski ceny" Podobnie jest w Simmtechu tam jeszcze dodatkowo obsluga jest delikatnie mowiac nie zawsze kompetentna, a ceny wcale nie sa takie atrakcyjne W Speede jest w miare spoko, ale najlepsze ceny maja w Konrad.net kolo tp. Tylko tez jak raz zamowilem dysk (mialo byc na jutro) okazalo sie ze przyszedl po tygodniu i to z cena o 100zl wyzsza... Ale najlepsza oferte maja sklepy internetowe. Polecam szczegolnie www.sirius.pl - baaardzo fachowa obsluga doradza ci we wszystkim i jeszcze ceny:))) Ja czesci zamowilem we wtorek a w srode rano juz mialemm je u siebie. Jesli naprawde chcesz jakies rzadkie czesci w przeciagu 3 dni tez ci dostarcza, a nie zareaguja tak jak w sklepach lomzynskich ze oni maja tylko "firmowe czesci a nie jakies badziewie" (Chodzilo o pamieci ram TwinMos DDR i wentylator Zalman Cnps 7000A). Natomiast w innym sklepie probowano mi wmowic ze karta ati radeon9500pro jest duzo gorsza niz ati9600pro... (jakby ktos nie widzial 9500 jest duuuuzo bardziej wydajna niz 9600)
|
|
Ciekawe skad ??? ma takie informacje...
|
|
Ktosiu Przeczytaj dokładnie to co napisałem. Po raz kolejny zauważam, że nie umiesz wzrokiem ogarniać całości tekstu a skupiasz się jedynie na fragmentach. Dla Ciebie specjalnie się poświęcę i wyłożę Ci "kawę na ławę". Pisząc o namierzaniu miałem na myśli POLONISTĘ, który po "stylu" i "ortografii" nie będzie miał problemów z rozszyfrowaniem kto się kryje pod pseudonimem gala a no nima. Sądzisz, że poloniści z mechaniaka nie czytają tego forum? Faktycznie zapomniałem...... przecież wg. Twojej opinii to Forum jest tylko dla Ciebie i Twoich kolegów ..... A pogrzebać to Ty sobie możesz..... w nosie - jak usiądziesz przed komisją egzaminacyjną na maturze. Bo czuję, że na nic więcej nie będzie Cię stać :-D Tiger
|
|
Treść jest ukryta
|
|
:> Tiger... o mature swoja z polskiego nie boje sie az tak bardzo. Spokojnie. Jak sie rowno pracuje przez X lat, to matura nie jest az tak duzym problemem. .. a niech polonisci czytają forum. I myslisz, ze nawet, jak odgadna, kto jest kto, to wykorzystaja to przeciw tej osobie ? No co Ty :) jeszcze beda sie cieszyc, ze ktos prawde powiedzial :>
|
|
koniec tej zabawy :) przychodzi gajowy i wywala wszystkich z forum :) chcecie sie klocic, to iddzcie na strzelnice. ludzie, co pisza temat na lewo : do piaskownicy ludzie, co pisza na temat nie na temat na prawdo : do drugiej piaskownicy :) nie mieszac mi sie tu i nie wyrywac sobie łopatek ! --- PGG
|
|
Tiger: Widzisz nie każdy ma nerwy ze stali, a twoja nadgorliwość ortograficzna zaczyna się robić coraz bardziej dziecinna. Czy ty czerpiesz z tego tak ogromną satysfakcję, że nie możesz się opanować??
|
|
he he he :-))) Dobre. No, Panie Admin, weź Pan i popraw tego byka. Pozdrawiam. grover
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |