wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy pamiętacie jak wokalista z Big Cyc pokazał gołą d... panu Buzkowi z PO ?

degrek czy powinnam cie odeslac do mojego pierwszego posta na tym forum ??
o wolnosci slowa na stronie mw
przypomne ze mnie zablokowaliscie bo pisalam komety na ksiedze a nie na kometach swietny powod :D hehe
nom pewnie kolega tez zostal przyblokowany i ma racje ze sie bulwersuje
wiec pomysl co piszesz
a o psychologow to nieradze im ufac :) powodow nienapisze bo niechce sie w dawac w niepotrzebne dysksje
wszyscy i tak wiedza kto stu. psych. i jak i gdzie i dlaczego hehe i ilu bezrobotnych potem MAMY A WYKSZTALCONYCH PRZECIEZ :p pier** takie studja zajmijcie sie czyms konkretnym

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy pamiętacie jak wokalista z Big Cyc pokazał gołą d... panu Buzkowi z PO ?

bardzo interesuje mnie historia powstania twojego nick name :P "pijana powietrzem" :P

Róża Lux

Re: Czy pamiętacie jak wokalista z Big Cyc pokazał gołą d... panu Buzkowi z PO ?

to bardziej wyglada jak informacja dla policji o tym ze moze byc zadymka, a nie wspieranie klubu w drodze do awansu

Zdecydowanie Creative. Logitech jest dobry w peryferiach (myszy, klawiatury) i w tym przedziale jest najlepszy. Jeśli chodzi o głośniki - tylko Creative.

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

JA IDE NA PREMIERA W ŁOMZY :)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Logitech-y mają ciekawszy wygląd od Creative'a , chodź mam 5.1 Creative'a działają dobrze

Wybieracie takie miejsca gdzie mnie niewpuszczą a chcecie żebym przyszedł

ja mam zestaw 5.1:)

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Powiedz więc Ptysiu, gdzie Ciebie wpuszczą ?. Od razu powiem iż maliny odpadają, bo za zimno jeszcze :)

apostata

ks. Tischner:

No to już wiecie. Jeśli ktoś się będzie oburzał o spużnanie jeszcze innych autobusów lub wogóle ich nie uczęszczanie to niech się zapozna z info od MPK ;). Remont jeszcze jest w Piątnicy, więc autobusy kursujące tam mogą się spóźnić.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

TAK !

ja mam logitech x530 i jak dotąd jestem bardzo zadowolony, świetna obudowa, drewniany subb, głośniki z 2 membranami, itd. polecam, a przy okazji chcę je sprzedać, bo do laptopa niestety nie dam rady podłączyć systemu 5.1 więc może się skusisz? daj znać.

sam sie odswiez

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

termin nie pasuje bo pewnie chetnie bym sie skusił was poznac

Istnieje możliwość, jak stwierdził minister Dorn powołanie lekarzy do wojska na ćwiczenia.

Pozdrowienia.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

hihihi dobre heeheh

http://serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,3268630.html

mocna sprawa !!!!!

(nie wiem jak zrobićten link aktywnym - liczę na pomoc !)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org