Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy pamiętacie jak wokalista z Big Cyc pokazał gołą d... panu Buzkowi z PO ? |
degrek czy powinnam cie odeslac do mojego pierwszego posta na tym forum ?? o wolnosci slowa na stronie mw przypomne ze mnie zablokowaliscie bo pisalam komety na ksiedze a nie na kometach swietny powod :D hehe nom pewnie kolega tez zostal przyblokowany i ma racje ze sie bulwersuje wiec pomysl co piszesz a o psychologow to nieradze im ufac :) powodow nienapisze bo niechce sie w dawac w niepotrzebne dysksje wszyscy i tak wiedza kto stu. psych. i jak i gdzie i dlaczego hehe i ilu bezrobotnych potem MAMY A WYKSZTALCONYCH PRZECIEZ :p pier** takie studja zajmijcie sie czyms konkretnym
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy pamiętacie jak wokalista z Big Cyc pokazał gołą d... panu Buzkowi z PO ? |
bardzo interesuje mnie historia powstania twojego nick name :P "pijana powietrzem" :P Róża Lux
|
|
Re: Czy pamiętacie jak wokalista z Big Cyc pokazał gołą d... panu Buzkowi z PO ? |
to bardziej wyglada jak informacja dla policji o tym ze moze byc zadymka, a nie wspieranie klubu w drodze do awansu
|
|
Zdecydowanie Creative. Logitech jest dobry w peryferiach (myszy, klawiatury) i w tym przedziale jest najlepszy. Jeśli chodzi o głośniki - tylko Creative. apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
JA IDE NA PREMIERA W ŁOMZY :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Logitech-y mają ciekawszy wygląd od Creative'a , chodź mam 5.1 Creative'a działają dobrze
|
|
Wybieracie takie miejsca gdzie mnie niewpuszczą a chcecie żebym przyszedł
|
|
ja mam zestaw 5.1:) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Powiedz więc Ptysiu, gdzie Ciebie wpuszczą ?. Od razu powiem iż maliny odpadają, bo za zimno jeszcze :) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
No to już wiecie. Jeśli ktoś się będzie oburzał o spużnanie jeszcze innych autobusów lub wogóle ich nie uczęszczanie to niech się zapozna z info od MPK ;). Remont jeszcze jest w Piątnicy, więc autobusy kursujące tam mogą się spóźnić. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
TAK !
|
|
ja mam logitech x530 i jak dotąd jestem bardzo zadowolony, świetna obudowa, drewniany subb, głośniki z 2 membranami, itd. polecam, a przy okazji chcę je sprzedać, bo do laptopa niestety nie dam rady podłączyć systemu 5.1 więc może się skusisz? daj znać.
|
|
sam sie odswiez "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
termin nie pasuje bo pewnie chetnie bym sie skusił was poznac
|
|
Istnieje możliwość, jak stwierdził minister Dorn powołanie lekarzy do wojska na ćwiczenia. Pozdrowienia. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
hihihi dobre heeheh
|
|
http://serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,3268630.html mocna sprawa !!!!! (nie wiem jak zrobićten link aktywnym - liczę na pomoc !) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |