Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Byłem na wycieczce w Krakowie |
Co sądzicie o dekoloryzatorze prosalon można nim zejśc na jasniejszy kolor- dużo jaśniejszy? Mocno niszczy włosy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Byłem na wycieczce w Krakowie |
jeździłeś może przypadkiem z mareckim ?
|
|
Polskie "prawo" to jedna wielka kpina. Można by wyliczyć masę przykładów, potwierdzającą to o czym mówię. Ale najlepszym jest chyba przykład słynnej Katarzyny W. Do dzisiaj wodzi policję i sądy za nos mimo, że siedzi za kratkami co zresztą pewnie się niedługo zmieni. W tym kraju za posiadanie kilku krzaczków zioła trafisz do ciupy, a za np. gwałt zawiasy. Mamy chory i przeżarty system.
|
|
Probi88-Brzmisz jak jakiś nabuchany gimbus, wejdź w linka i sprawdź co nie tylko ja myślę o tej Twojej "dysleksji" dosłownie zdanie w zdanie zgadzam się z gościem z linka. http://www.youtube.com/watch?v=FXDCkz72Koo
|
|
Jak nie masz doświadczenia w zawodzie to zrób kurs na kasę fiskalną, bo po takich "wyższych szkołach zarządzania polem namiotowym" zostaje Ci Call center, ulotki, albo popeerelowski sklepik osiedlowy.
|
|
podaje nr jak sie zdecydujesz zadzwon 797933609 z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Widziałem, ale tym razem już nie powiem gdzie, bo znowu mi się oberwie!
|
|
Tak jadę jutro do Warszawy w godzinach porannych. Jeżeli masz się ochotę zabrać to zapraszam. tel. 509 348 917
|
|
TO WŁAŚNIE PRZEZ TAKIE NASTAWIENIE JEST SZARA RZECZYWISTOŚĆ ZERO TOLERANCJI DLA INNYCH TYLKO JA TYLKO JA CO TO ZA RODZINA KIEDY NIE CHCE POMÓC DZIWNE POSZUKAM JAKIŚ KONTAKTÓW WIEM ŻE MOJE KOLEŻANKI JK CO ROKU NIEMCY DOPYTAM SIĘ I DAM NAMIAR JAK JE SPOTKAM ZARZUCĘ TU
|
|
Praca przy zbiorze warzyw w Dreźnie Ogrody Offen Bach'a w związku z nowymi zleceniami, poszukuje osób do pracy przy zbiorze i pielęgnacji warzyw, praca głównie w szklarniach. Wymagamy: -Pełnoletności -Zdolności manualnych -Dyspozycyjności na min Luty Marzec i Kwiecień -Aktualnego dokumentu tożsamości Oferujemy: -Pracę w polskim zespole -Gwarantowane zatrudnienie na min. 2 miesiące -Atrakcyjne wynagrodzenie Praca nie jest na akord, zainteresowanych prosimy o zgłoszenia na nasz adres e-mail, wyjazd 20 Luty powrót 20 Kwietnia. offenbach_garten@o2.pl
|
|
Zbiór Pieczarek/Wysokie zarobki LaprioGer PT - Polska Agencja Pracy Tymczasowej PT zatrudni 30 osób (głównie kobiety) do zbiorów pieczarek w jednej z największych firm w Holandii. Nasze wymagania : - ukończone 18 lat dyspozycyjność na minimum 3 miesiące- dobry stan zdrowia motywacja do pracy niekaralnośćPo więcej szczegółów zapraszamy do naszych konsultantów na adres mail laprioger@gmail.comTermin wyjazdu 04.02.2013
|
|
Praca przy zbiorze i sortowaniu pieczarek. Prace na 5 poziomach w halach, na wysokości do 1,50 m, wyciąganie pieczarek z podłoża torfowego, przycinanie nóżek nożykami, kalibrowanie do szalek bądź kartoników. Zdjęcia z miejsca pracy i zakwaterowania patrz http://www.facebook.com/pages/Grupa-Bis-Pol-HR/177786835593171?sk=photos_stream Wymagane doświadczenie przy zbiorach pieczarek!!! Wymagana podstawowa znajomość języka niemieckiego oraz prawo jazdy/ własny samochód (przynajmniej jedna osoba) Kontrakt 6 miesięczny. Umowa o pracę z pracodawcą niemieckim. Praca najczęściej 5-7 dni w tygodniu. Średnio 8 godzin dziennie. Możliwe nadgodziny. Stawka godzinowa 4,09 Euro brutto przy wydajności zbiorów do 16 kg/godzinę, za każdy dodatkowy kilogram zebrany w ciągu godziny 0,26 Euro dodatku. Możliwość odzyskania podatku. Zakwaterowanie zapewnia pracodawca, koszty pokrywa pracownik (2,50 Euro/doba.) Opłata za zakwaterowanie odbijana jest z pensji pracownika. Wyjazd na wezwanie pracodawcy (początek marca 2013)
|
|
Cieszę się bardzo:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Mogę zabrać 2-3 osoby do Hanoweru lub okolic.Wyjazd rano 3 lutego 2013 (niedziela). Tel.:512 938 646
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |