niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska gospodarka leci na pysk !!!!!!!!!!!!!!!

Wchodząc na stronę widać taki nagłówek, że ukarano zabójców wiceprezydenta, takimi karami jak w temacie. Ciekaw jestem ile dostaliby za zabicie tzw. "szaraka" takiego jak Ty czy ja? Od 3 w zawiasach na 5 czy może maks 12 lat? Ciekawi mnie opinia publiczna na ten temat. Bo lubię poruszać takie tematy, o których warto rozmawiać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska gospodarka leci na pysk !!!!!!!!!!!!!!!

za tuska to jest kara zycia dla Polaków

Tylko jego, na razie nikt za skórę mi nie zalazł, poza niektórymi konowałami, ale oni i tak niedługo też nie będą mieli kolorowo, niektóre "ptaszki ćwierkają", że już robią protesty bo rzekomo mało od państwa mają (taaaa 70zł/h to mało?) więc nasz "kochany" rząd już kombinuje jak to sprywatyzować ;]

Edvard18 czytając Twoje posty czuję się jak w sklepie z ciuchami - ja przymierzam a sprzedawczyni zachwyca się jak mi cudnie w przymierzanych spodniach lub bluzce- bylebym kupiła - wracam do domu i buchhh rozczarowanie i myśl - co ja zrobiłam;
nie wciskajcie ludziom na siłę "owczarka, kaukaza", powiedzcie, że nie wiecie co z tego szczeniaka wyrośnie, ale, że na pewno będzie wiernym i oddanym rodzinie pieskiem, bo psy takie właśnie są, niekoniecznie rasowe ale najwierniejsze i kochające

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org