Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska gospodarka leci na pysk !!!!!!!!!!!!!!! |
Wchodząc na stronę widać taki nagłówek, że ukarano zabójców wiceprezydenta, takimi karami jak w temacie. Ciekaw jestem ile dostaliby za zabicie tzw. "szaraka" takiego jak Ty czy ja? Od 3 w zawiasach na 5 czy może maks 12 lat? Ciekawi mnie opinia publiczna na ten temat. Bo lubię poruszać takie tematy, o których warto rozmawiać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska gospodarka leci na pysk !!!!!!!!!!!!!!! |
za tuska to jest kara zycia dla Polaków
|
|
Tylko jego, na razie nikt za skórę mi nie zalazł, poza niektórymi konowałami, ale oni i tak niedługo też nie będą mieli kolorowo, niektóre "ptaszki ćwierkają", że już robią protesty bo rzekomo mało od państwa mają (taaaa 70zł/h to mało?) więc nasz "kochany" rząd już kombinuje jak to sprywatyzować ;]
|
|
Edvard18 czytając Twoje posty czuję się jak w sklepie z ciuchami - ja przymierzam a sprzedawczyni zachwyca się jak mi cudnie w przymierzanych spodniach lub bluzce- bylebym kupiła - wracam do domu i buchhh rozczarowanie i myśl - co ja zrobiłam; nie wciskajcie ludziom na siłę "owczarka, kaukaza", powiedzcie, że nie wiecie co z tego szczeniaka wyrośnie, ale, że na pewno będzie wiernym i oddanym rodzinie pieskiem, bo psy takie właśnie są, niekoniecznie rasowe ale najwierniejsze i kochające
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |