niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Trzeba przyznać, że trolle ruskie pracują w pocie czoła. Rubel poleciał na ryj.

elfik napisał(a):

> nie twoja liga chłopie więc daruj sobie i nierób z siebie
> pośmiewiska na forum a co moze twoja liga??

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Trzeba przyznać, że trolle ruskie pracują w pocie czoła. Rubel poleciał na ryj.

Mojej kobiecie ma kto dogodzić ;] A tak na marginesie. To właśnie przedstawiasz teraz obraz typowego klechy. Do kościoła nie chodzę, ani ja ani moja kobieta ani nawet nasz syn. Bo nie wierzymy w te bajki. Ale nie potępiam tych którzy tam chodzą, niech sobie wierzą w co chcą, mają "wolną wolę" jak to tam macie zapisane w waszej wierze ;]

Re: Trzeba przyznać, że trolle ruskie pracują w pocie czoła. Rubel poleciał na ryj.

Co Cię to obchodzi kozi synu? Kto z kim i gdzie? Czy to ważne? Teraz mają mnie a ja mam ich i ważne, że się kochamy. A że jesteś kozoje**ersem to co najwyżej możesz mieć dziecko ale z kozą ;]

wiem!
egzaminu bym nie zdała!
ale uczcie się! wszystkim na zdrowie to wyjdzie!

Mi twoje poglądy to powiewają :)

Nikomu Admin nie blokuje konta a gorsze rzeczy pisza od ciebie :)
tobie akurat zablokował ? Dziwne i niespotykane , ale kazde wytłumaczenie jest dobre aby durnia z siebie zrobic :)

a poza tym nie pisz idiotyzmów to nikt nie będzie miał do ciebie żadnego hallo :)

sensu stricte ?? Poznaj znaczenie tych słów i dopiero wtedy uzywaj jełopie:)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org