Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trzeba przyznać, że trolle ruskie pracują w pocie czoła. Rubel poleciał na ryj. |
elfik napisał(a): > nie twoja liga chłopie więc daruj sobie i nierób z siebie > pośmiewiska na forum a co moze twoja liga?? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trzeba przyznać, że trolle ruskie pracują w pocie czoła. Rubel poleciał na ryj. |
Mojej kobiecie ma kto dogodzić ;] A tak na marginesie. To właśnie przedstawiasz teraz obraz typowego klechy. Do kościoła nie chodzę, ani ja ani moja kobieta ani nawet nasz syn. Bo nie wierzymy w te bajki. Ale nie potępiam tych którzy tam chodzą, niech sobie wierzą w co chcą, mają "wolną wolę" jak to tam macie zapisane w waszej wierze ;]
|
|
Re: Trzeba przyznać, że trolle ruskie pracują w pocie czoła. Rubel poleciał na ryj. |
Co Cię to obchodzi kozi synu? Kto z kim i gdzie? Czy to ważne? Teraz mają mnie a ja mam ich i ważne, że się kochamy. A że jesteś kozoje**ersem to co najwyżej możesz mieć dziecko ale z kozą ;]
|
|
wiem! egzaminu bym nie zdała! ale uczcie się! wszystkim na zdrowie to wyjdzie!
|
|
Mi twoje poglądy to powiewają :) Nikomu Admin nie blokuje konta a gorsze rzeczy pisza od ciebie :) tobie akurat zablokował ? Dziwne i niespotykane , ale kazde wytłumaczenie jest dobre aby durnia z siebie zrobic :) a poza tym nie pisz idiotyzmów to nikt nie będzie miał do ciebie żadnego hallo :) sensu stricte ?? Poznaj znaczenie tych słów i dopiero wtedy uzywaj jełopie:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |