Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
miejscowi rolnicy nie strajkują!!!!!!!!!!!!!! |
znalazłem coś takiego http://www.gdziesalon.pl/salony-heyah
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: miejscowi rolnicy nie strajkują!!!!!!!!!!!!!! |
Po pierwsze - dziennikarz to w tym przypadku mocno powiedziane... Po drugie - jeśli już dziennikarz to powinien być bezstronny i przedstawić wszystkie fakty istotne dla sprawy, a nie wybiórczo tylko te które pasują do jego osobistej opinii. W tym kraju już nie ma niezależnych dziennikarzy. Jak ktoś przedstawia sprawę jednostronnie to ma w tym jakiś swój kaczy cel. Z całym szacunkiem dla wszystkich sympatyków PIS-u ;) Bądźcie dorośli i zrozumcie, że nikt nic za darmo nie robi, a media to narzędzie służące manipulowaniu opinią społeczną. Jak się chce mieć na jakiś temat własne zdanie to trzeba się samemu zorientować w temacie i poszukać informacji z kilku źródeł. Wtedy dopiero jest szansa, że opinia wasza będzie jak najbardziej obiektywna. Prawdę zawsze znają tylko ci których bezpośrednio sprawa dotyczy. Jeśli chcecie dalej pisać o bezsensowności montowania kolektorów i innych zbędnych wydatkach w tym mieście to nie zrozumieliście tematu. Jak widać był za trudny. Wam natomiast zupełnie brakuje krytycznego stosunku do opinii innych, w waszym zamyśle autorytetów (dziennikarzy) co raczej dobrze się dla was nie skończy. follow me
|
|
szkoda że tylko te dwie do porównania. nie ma w czym wybrać to i to szału ni ma follow me
|
|
Hmmmm...to musi byc praca za minimum 4000pln;)...bo na dojazdy oszczędnym autkiem wydasz 1500 pln;)))...no chyba że np. na 2 osoby i przy założeniu, że bedziecie zaczynali i kończyli o podobnej porze;)))))....no i praca w śledziejewie...brrrrrr;)))))
|
|
Heyah to wirtualna sieć PTC.... zadzwoń do nich na infolinię, nie licz, że w Łomży mają salon.
|
|
widać żeś amator a nie profesjonalista.Jak ludzie mogą zaufać.Jakie doświadczenie masz w tym
|
|
fakt, nie każdy chce rozgłosu :)
|
|
Wykładowcy lubiani, są normalnymi ludźmi, a nie osobami, które szukają szacunku, podziwu wśród otoczenia, ponieważ go mają za własny sposób bycia, myślenia i technik nauczania. Są to często ludzie, którym nauka przychodziła płynnie i łatwo. A taki, który sam drążył kiedyś skałę, będzie kiedyś musiał to odreagować, to dlaczego nie na uczelni, skoro pozory poprawności trzeba utrzymać i hamować się w domu. :) Tak to kiedyś widziałam, nie wiem co się zmieniło?
|
|
Na Ks. Anny przychodzą czasem dziewczyny kilkunastoletnie z białym, szczupłym ratlerkiem. Jestem prawie pewien, że to ten, bo nie widziałem drugiego takiego w Łomży. Poczekaj, na pewno się zgłoszą i będą wdzięczne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |