niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
miejscowi rolnicy nie strajkują!!!!!!!!!!!!!!

znalazłem coś takiego http://www.gdziesalon.pl/salony-heyah

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: miejscowi rolnicy nie strajkują!!!!!!!!!!!!!!

Po pierwsze - dziennikarz to w tym przypadku mocno powiedziane...
Po drugie - jeśli już dziennikarz to powinien być bezstronny i przedstawić wszystkie fakty istotne dla sprawy, a nie wybiórczo tylko te które pasują do jego osobistej opinii. W tym kraju już nie ma niezależnych dziennikarzy. Jak ktoś przedstawia sprawę jednostronnie to ma w tym jakiś swój kaczy cel.
Z całym szacunkiem dla wszystkich sympatyków PIS-u ;)

Bądźcie dorośli i zrozumcie, że nikt nic za darmo nie robi, a media to narzędzie służące manipulowaniu opinią społeczną. Jak się chce mieć na jakiś temat własne zdanie to trzeba się samemu zorientować w temacie i poszukać informacji z kilku źródeł. Wtedy dopiero jest szansa, że opinia wasza będzie jak najbardziej obiektywna. Prawdę zawsze znają tylko ci których bezpośrednio sprawa dotyczy.

Jeśli chcecie dalej pisać o bezsensowności montowania kolektorów i innych zbędnych wydatkach w tym mieście to nie zrozumieliście tematu. Jak widać był za trudny.
Wam natomiast zupełnie brakuje krytycznego stosunku do opinii innych, w waszym zamyśle autorytetów (dziennikarzy) co raczej dobrze się dla was nie skończy.

follow me

szkoda że tylko te dwie do porównania.
nie ma w czym wybrać to i to szału ni ma

follow me

Hmmmm...to musi byc praca za minimum 4000pln;)...bo na dojazdy oszczędnym autkiem wydasz 1500 pln;)))...no chyba że np. na 2 osoby i przy założeniu, że bedziecie zaczynali i kończyli o podobnej porze;)))))....no i praca w śledziejewie...brrrrrr;)))))

Heyah to wirtualna sieć PTC.... zadzwoń do nich na infolinię, nie licz, że w Łomży mają salon.

widać żeś amator a nie profesjonalista.Jak ludzie mogą zaufać.Jakie doświadczenie masz w tym

fakt, nie każdy chce rozgłosu :)

Wykładowcy lubiani, są normalnymi ludźmi, a nie osobami, które szukają szacunku, podziwu wśród otoczenia, ponieważ go mają za własny sposób bycia, myślenia i technik nauczania. Są to często ludzie, którym nauka przychodziła płynnie i łatwo. A taki, który sam drążył kiedyś skałę, będzie kiedyś musiał to odreagować, to dlaczego nie na uczelni, skoro pozory poprawności trzeba utrzymać i hamować się w domu. :) Tak to kiedyś widziałam, nie wiem co się zmieniło?

Na Ks. Anny przychodzą czasem dziewczyny kilkunastoletnie z białym, szczupłym ratlerkiem. Jestem prawie pewien, że to ten, bo nie widziałem drugiego takiego w Łomży. Poczekaj, na pewno się zgłoszą i będą wdzięczne.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org