Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A to prawda, że aby zapisać się do PZPR-pis trzeba okazać legitymację PZPR lub wpis na Volkslistę? |
A ja popieram tego typu artykuły. Jakby nie krytycznie podejście prasy, to tego typu "słońca narodów" to byłby standard. A poza tym droga(i?) kaniu należy sobie odpowiedzieć na pytanie, czy coś trzeba instalować tylko dlatego, że a) jest finansowane z UE, 2) jest trendy, na czasie i poprawne politycznie? Bo wiesz jak to z tymi alternatywnymi źródłami energii. Niby fajnie, ale zanim się zwróci to w niektórych wypadkach po 5-ciu latach wymieniać trzeba. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A to prawda, że aby zapisać się do PZPR-pis trzeba okazać legitymację PZPR lub wpis na Volkslistę? |
Nie od dziś wiadomo, że państwowe pieniądze to niczyje i urzędnicy je wydają jak chcą. Choćby przykład "łomżynskiej kolędy", która została dofinansowana z UM w ramach promocji miasta. He co to ma wspólnego z promocją ? Nic się na to nie poradzi, ale dobrze, że ktoś to przynajmniej zauważa (mm)
|
|
Re: A to prawda, że aby zapisać się do PZPR-pis trzeba okazać legitymację PZPR lub wpis na Volkslistę? |
No czytała...Jest napisane tylko, że była realizowana w ramach RPO WP. I co?? Gdzie informacja o szczegółach projektu, wg jakiego priorytetu i co było głównym celem?? Pani domu nie chyba sama nie doczytała, albo nie wie o co chodzi.
|
|
ja chce elektrowni nawet w centrum łomży. może się ta wiocha ruszy trochę
|
|
nie posypią drogi bo nie mają czym.Mój wujek jest sołtysem w dębnikach i mówił ze sól mieli ale na jesieni do kiełbas poszła.
|
|
Wiadomo czy będą strajkować pracownicy PKP Cargo przewozów towarowych w Łomży ?
|
|
Transport jutro z okolic Ratusz Targówek ok 17. Powrót w niedzielę ok 16. 519 122 663
|
|
Rok temu kupowałem na ul. Poligonowej w PSB.
|
|
a co wybierasz sie na TWO i TSF?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |