niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A to prawda, że aby zapisać się do PZPR-pis trzeba okazać legitymację PZPR lub wpis na Volkslistę?

A ja popieram tego typu artykuły. Jakby nie krytycznie podejście prasy, to tego typu "słońca narodów" to byłby standard. A poza tym droga(i?) kaniu należy sobie odpowiedzieć na pytanie, czy coś trzeba instalować tylko dlatego, że a) jest finansowane z UE, 2) jest trendy, na czasie i poprawne politycznie? Bo wiesz jak to z tymi alternatywnymi źródłami energii. Niby fajnie, ale zanim się zwróci to w niektórych wypadkach po 5-ciu latach wymieniać trzeba.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A to prawda, że aby zapisać się do PZPR-pis trzeba okazać legitymację PZPR lub wpis na Volkslistę?

Nie od dziś wiadomo, że państwowe pieniądze to niczyje i urzędnicy je wydają jak chcą. Choćby przykład "łomżynskiej kolędy", która została dofinansowana z UM w ramach promocji miasta. He co to ma wspólnego z promocją ?

Nic się na to nie poradzi, ale dobrze, że ktoś to przynajmniej zauważa (mm)

Re: A to prawda, że aby zapisać się do PZPR-pis trzeba okazać legitymację PZPR lub wpis na Volkslistę?

No czytała...Jest napisane tylko, że była realizowana w ramach RPO WP. I co??
Gdzie informacja o szczegółach projektu, wg jakiego priorytetu i co było głównym celem??

Pani domu nie chyba sama nie doczytała, albo nie wie o co chodzi.

ja chce elektrowni nawet w centrum łomży. może się ta wiocha ruszy trochę

nie posypią drogi bo nie mają czym.Mój wujek jest sołtysem w dębnikach i mówił ze sól mieli ale na jesieni do kiełbas poszła.

Wiadomo czy będą strajkować pracownicy PKP Cargo przewozów towarowych w Łomży ?

Transport jutro z okolic Ratusz Targówek ok 17. Powrót w niedzielę ok 16.

519 122 663

Rok temu kupowałem na ul. Poligonowej w PSB.

a co wybierasz sie na TWO i TSF?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org