Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiceminister finansów w rządzie PZPR-pis - niezwykle utalentowany |
Wypas taki, że limuzyną można u Was wjechać na salę, a na reklamę żałujecie paru złotych. Jak z takim podejściem jesteście w stanie zapewnić "serdeczną gościnę"? Na starcie pokazujecie, że sępicie każdy grosz. Chcecie aby ktoś Wam płacił, a sami żerujecie. Mimo wszystko życzę powodzenia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiceminister finansów w rządzie PZPR-pis - niezwykle utalentowany |
Zawsze był w cieniu Wyszyńskiego. Hmm... jaki był taki był, ale o co chodzi? Chciałbym dożyc tylu lat, ale wiem,że tak nie będzie... Jesteśmy pokoleniowo słabsi.
|
|
Jaki "gospodarz" takie i drogi ;) Od lat, jadąc z Łomży do Gdańska, wybieram drogę przez...Ostrołękę ;) Szkoda auta i nerwów ;)))
|
|
Poszukaj w internecie, jest taniej i większy wybór. Chwila w google'ach i znalazłem coś takiego - http://www.kaszmir-firany.pl/POSCIEL-BAWELNIANA(2,621,).aspx Bawełniane wydają się być w porządku, a ceny są jak najbardziej na miejscu. Ja już praktycznie niczego nie kupuję w mieście (jeżeli chodzi o bardziej trwałe rzeczy, bo wiadomo, że żywność to się kupuje w sklepach).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |