Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bunt w Rzeszowie |
Łomża, ul. Kazańska 10
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bunt w Rzeszowie |
czasem umiem:)
|
|
Witam, gdzie w Łomży kupię dobrą i w miarę tanią pościel? Macie jakieś doświadczenia z wypełnieniem, bo teraz to pierze, silikony, waty itd... nie mam pojęcia co wybrać i gdzie się udać? pozdrawiam
|
|
nie miły/a jesteś chyba że ty mnie zatrudnić, chyba widzisz co się dzieje w Polsce
|
|
a wniosłem coś: ...może tym darmozjadom w czarnych uniformach nakazać kontrole parkingów?...może dla pani to niewiele,ale jakiś pomysł jest,a wy tylko narzekacie na innych kierowców.a ci przyjezdni to też sąsiedzi?bo jest opcja parkingów tylko dla mieszkańców.no i chyba gdzieś stawiacie te samochody mimo,że nie ma miejsca...hmmm...gratuluję Kasia..
|
|
koszt jego to ok 25zł, jest baardzo wydajny, moim zdaniem nie warto iść do fryzjerki zdzieraja kasę jak tylko mogą, po dekoloryzacji włosy wcale się tak nie niszczą jak proboja wmowic, mi fryzjerka zaproponowala dekoloryzacje w 3 wizytach po 200zł smiech po prostu, ja dokupilam farbę w kolorze ciemnego blondu i za 50zł mialam jasniutki brązik
|
|
moje dziecko ma 5miesięcy i cały czas myślę czy jeszcze poczekać może sam się udrożni:( zielona biedronko napisz jak ten zabieg przebiegał czy twoje dziecko dostało narkozę?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Pewnie się goni.
|
|
oto "fakty":Ruskie zestrzelili samolot działem na antymaterię:),w Polsce regularnie ląduje UFO:),w byłych PGR-ach siedzi tysiące Talibów:),a Elvis żyje(widziano jak kupuje swoją płytę w Media Markt).
|
|
piesek sie znalazl, dziekuje za pomoc w znalezieniu :)
|
|
a adres do tego fryzjera na wojska polskiego na bawełnie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |