Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie jest żadną tajemnicą, że wiele osób ze środowiska Instytutu Ordo Iuris rozwiodło się lub rozwodzi - dr Tymoteusz Zych |
gdzie mogę się zgłosić ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie jest żadną tajemnicą, że wiele osób ze środowiska Instytutu Ordo Iuris rozwiodło się lub rozwodzi - dr Tymoteusz Zych |
Wolny niewolnik, ales ty madry :) nie pomyslalam, ze mozna parkowac pod inna klatka! A co jesli tam tez taka sama sytuacja? Widze, ze reprezentujesz zupelnie inny przekroj spoleczemstwa niz darek1638, lubisz obrazac innych, pelno tu takich na forum, wiec moze poszukaj znajomych swojego pokroju, z nimi na pewno sie dogadasz :)
|
|
Re: Nie jest żadną tajemnicą, że wiele osób ze środowiska Instytutu Ordo Iuris rozwiodło się lub rozwodzi - dr Tymoteusz Zych |
Czyj to mail:edkas75@........ jezeli ktos jest twoim znajomym to wie kto to pisze/ bo ja ciebie nie znam tylko sie dobrze bawie i widze ,ze musisz miec wiele wspolnego z ta pizzeria bo strasznie cisnienie ci skacze i ja jko klient juz kilka lat temu wybralem jak wielu innych swoja pizzerie.Jakas jestes ciemna i nerwowa jezeli myslisz ,ze ja cos mam wspolnego z diavolo.Uwazam tylko ,ze nie ladnie jest tak bezczelnie z kogos pomyslow korzystac i tego nie znosze i nic tego nie zmieni. Myslisz ,ze nie ma normalnych ludzi ,ktorzy widza nieuczciwe zachowanie,ja widze i mysle ,ze inni sie dolacza i to potwierdza i powinien wlasnie w koncu ten temat wlasciciel diavolo zauwazyc i cos tu powiedziec....
|
|
A kiedy ty widziałaś kontrole w PKSie ?nie w tym półwieczu w PKS nie ma kontrolerów
|
|
ma polska lokatorow :) duze dzieci :) zal mi was jak to czytam i wiem kto to wszystko dokladnie pisze. Zamiast wypisywac glupoty to lepiej przejdzcie sie do psychologa albo psychiatry o ile nie jest juz za pozno! www.ŻAL.pl
|
|
Jeśli jesteś pałnoletnia to alles klar,zagadaj do Zezowatego.
|
|
gertex: tylne springi do W123 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
lepiej Angelski hehehehe,juz jestesmy pod tym zaborem hehehe-
|
|
to są fakty?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |