Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ukraiński minister: Nie było wojskowych dostaw od Polski |
Jakbyś w dzień po prostu podzwoniła po zakładach weterynaryjnych to teraz już miałabyś wszystkie potrzebne informacje... follow me
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ukraiński minister: Nie było wojskowych dostaw od Polski |
27 stycznia na kanale National Geographic Channel zostanie wyświetlony o godzinie 21:00 film kanadyjskiej produkcji "Śmierć prezydenta" , to jeden z odcinków serii "Katastrofy w przestworzach" proponuję to obejrzeć, bo z filmu propagandowego Gargas i jej podobnych nikt niczego się nie dowie poza bełkotem sekty smoleńskiej. National Geographic Channel nie rozpowszechnia tak nędznych propagandówek. To solidna i wiarygodna firma.
|
|
Parę dobrych klapsów w d....dę i kanalik sam się przetka.
|
|
Moje dziecko miało przetykany kanalik łzowy w łomżyńskim szpitalu. Miało wtedy niecałe 6 miesięcy. Coś specjalnego chcesz wiedzieć? Ja jakoś nie wnikałam w inne metody leczenia tej dolegliwości - skierowali nas na przetykanie kanalika, więc poszliśmy. Kanalik rzeczywiście był zatkany, kilka dni po zabiegu oczko przestało ropieć, więc zabieg był skuteczny.
|
|
etyczne czy nie , to ciąża to nie choroba a pracodawca chce wiedzieć na czym stoi bo ledwie zaczniesz pracę i już na zwolnienie? kto będzie za to płacił?
|
|
Polecam Tytuł: WRZESIEŃ 1939 ROKU NA BIAŁOSTOCCZYŹNIE Autor: ZYGMUNT KOSZTYŁA rok wydania 1976 Musisz szukać w bibliotekach lub antykwariacie. Lub u znajomych. Ja mam więc wiem, że warto przeczytać, chociaż to wydawnictwo z czasów PRL i trochę tam jest komentarzy stosownych do owych czasów ale ogólnie dość dobra pozycja. I są też mapy.
|
|
Aha, nie nazywaj Łomżyńskiego Podlasiem, proszę.
|
|
Dziękuję bardzo za tytuł, znalazłem już w PDFie zaraz się zapoznam :)
|
|
No a jak z ceną? Można być przy wizycie? Bo trochę boję się zostawić psiaka tam samego.
|
|
Przestańcie się już ośmieszać łącznie z promocjami:-)które sami wiecie że zerżneliście z zambrowskiej pizzerii. Kipicie złością, nienawiścią i bezsilnością. I to was zgubi. A ja wcale się nie ukrywam, a przede wszystkim nie oczerniam tu nikogo pod anonimowym nikiem. Znam sytuację więc mogę się wypowiadać. Wy możecie jedynie bić pianę i tyle waszego.Klient i tak sam wybierze i wy nie macie na to wpływu. urbi et orbi !
|
|
Po obejrzeniu filmu, moja hipoteza jest nastepujaca : zostalismy sprzedani rzad lub byl to zamach. +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
tu znajdziesz książkę: http://pbc.biaman.pl/dlibra/docmetadata?id=14835&from=publication&
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |