Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cisza ! |
ptysiu wygra...już 81 głosów...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cisza ! |
fLorek co to ma być złom ????????
|
|
mnie bulwersuje jak gołębie lecą i srają.
|
|
heheheh.... podoba mi się pytanie w ankiecie, bo "na kogo lubicie narzekać?", nie oznacza "na kogo ludzie mają powody narzekać?" Ptysiu nie musi martwić, bo niektórzy lubią narzekać na niego z przyzwyczajenia - nawet jak nie mają powodów! :D
|
|
szczere odpowiedzi a pomysl wydawal sie spoko tylko z waszym podejsciem to odrazu lipa...
|
|
sajan, tak tak. k69, to powiedz w jaki sposob sie w polsce dorobic ? tylko daj mi jakis przyklad, jak mozna sie dorobic i dalej byc soba, czlowiekiem poprostu...to nie jest mozliwe!!! nie da rade sie dorobic legalnie, nieznam pracodawcow co by nie okradali ludzi, bo w sumie jak okradaja panstwo to okradaja nas, do tego ludzi maja za nic, traktuja ludzi jak jakies psy bo co se kurw.....mysla ze nie znajda sie na ich miejsca inni ? nie wkurw....mnie nawet ze da rade sie tu dorobic majatku a jak da to jakim kosztem ? ...... moim, twoim.....poprostu narodu i wlasnie nie szanuje naszego narodu ze takim cwokom sie daje dymac. przepraszam za nerwy ale nienawidze takich dorobkiewiczow...dam wam niedluygo dobry przyklad, pisze wlasnie o swojej ostatniej firmie, bedzie co poczytac. pozdrawiam
|
|
haha skrzyżowanie piątnica z jeżewem:D dobre:D:D:D najdłuższe jakie słyszałem:D:D:D hihihiiih no i jagiellonia demolująca nasz stadion:P hihihihih przecież jagiellonia jest w 2 lidze a łks w 3 no ale ja nie jestem ślepym fanem:P:P:P "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Mnie bulwersuje to, że ludzie tylko wyszukują w tym naszym światku tego co złe... I jakoś łatwiej znajdują złe strony życia od tych dobrych. Przecież nie mamy tak zle:))). Ja się cieszę, że w święta będę w Łomży;). Wreszcie!!!!!!!!!! A bulwersuje mnie to, że to tylko kilka dni:).
|
|
i jak ptysiu po bierzmowaniu ? duch swiety w ciebie wstapil ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |