wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cisza !

ptysiu wygra...już 81 głosów...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cisza !

fLorek co to ma być złom ????????

mnie bulwersuje jak gołębie lecą i srają.

heheheh....
podoba mi się pytanie w ankiecie, bo "na kogo lubicie narzekać?", nie oznacza "na kogo ludzie mają powody narzekać?"

Ptysiu nie musi martwić, bo niektórzy lubią narzekać na niego z przyzwyczajenia - nawet jak nie mają powodów! :D

szczere odpowiedzi a pomysl wydawal sie spoko tylko z waszym podejsciem to odrazu lipa...

sajan, tak tak.

k69, to powiedz w jaki sposob sie w polsce dorobic ? tylko daj mi jakis przyklad, jak mozna sie dorobic i dalej byc soba, czlowiekiem poprostu...to nie jest mozliwe!!!

nie da rade sie dorobic legalnie, nieznam pracodawcow co by nie okradali ludzi, bo w sumie jak okradaja panstwo to okradaja nas, do tego ludzi maja za nic, traktuja ludzi jak jakies psy bo co se kurw.....mysla ze nie znajda sie na ich miejsca inni ?

nie wkurw....mnie nawet ze da rade sie tu dorobic majatku a jak da to jakim kosztem ? ...... moim, twoim.....poprostu narodu i wlasnie nie szanuje naszego narodu ze takim cwokom sie daje dymac.

przepraszam za nerwy ale nienawidze takich dorobkiewiczow...dam wam niedluygo dobry przyklad, pisze wlasnie o swojej ostatniej firmie, bedzie co poczytac.

pozdrawiam

haha skrzyżowanie piątnica z jeżewem:D dobre:D:D:D najdłuższe jakie słyszałem:D:D:D hihihiiih no i jagiellonia demolująca nasz stadion:P hihihihih przecież jagiellonia jest w 2 lidze a łks w 3 no ale ja nie jestem ślepym fanem:P:P:P

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Mnie bulwersuje to, że ludzie tylko wyszukują w tym naszym światku tego co złe... I jakoś łatwiej znajdują złe strony życia od tych dobrych. Przecież nie mamy tak zle:))).
Ja się cieszę, że w święta będę w Łomży;). Wreszcie!!!!!!!!!! A bulwersuje mnie to, że to tylko kilka dni:).

i jak ptysiu po bierzmowaniu ? duch swiety w ciebie wstapil ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org