Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Służby zdobywają materiały i przekazują je TVPiS. |
Podstawowe dane firmy Prywatna Praktyka Neurochirurgiczna prof. dr hab. Zenon Mariak SŁONIMSKA 5 lok. 7
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Służby zdobywają materiały i przekazują je TVPiS. |
widuję często jakiegoś"profesjonaliste"jak pomyka w stronę grobli na ładnym roweryku i w odpowiednim stroju.jemu zima nie straszna.ja,żeby ruszyć na taki mróz muszę coś "na rozgrzewkę"wchłonąć,a potem już nie można prowadzić ;-)) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nie łudzicie się szkolenie się odbędzie bez Was, Ps próbujmy w TESCO :D
|
|
ja tam drugą skódkę mam i nie narzekam , no ale mocniejszą 1,8 20v i bez gazu i się spoko sprawuje i wcześniejsza fabia też była dobra tylko troszkę małą,. Zaletą jest to ,że stosunkowo łatwo sprzedać i nie duży spadek wartości przy odsprzedaży.
|
|
pracowałem tam dłuższy czas podczas studiów zaocznych bez problemu dostawałem około 900zł netto ale koleżankom szło lepiej więc miały większą prowizję i miały za te same godziny sporo więcej lepiej pracować tam niż zbijać bąki za 6h dziennie siedzenia na wygodnym fotelu jest ok przerwy co 2h
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |