Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chleb może kosztować nawet 40 zł. |
Dekorowanie sali przed studniówką było świetną zabawą i nie wyobrażam sobie, żeby zatrudnić do tego jakiś dekoratorów, To wspólne zdobywanie potrzebnych materiałów, planowanie miejsc w dekoracji do ukrycia alkoholu... fajnie było :) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chleb może kosztować nawet 40 zł. |
Czy ktoś się orientuje ile kosztuje nowy kurs na prawko ?
|
|
Ja uczęszczalam kiedys na podobne zajęcia, do Centum Treningowego Wojakowskich. Kilka lat temu placowka byla w lomzy, nie wiem jak jest teraz. Efekt pracy z trenerami bardzo zadowolajacy, pieniedze nie wyrzucone w bloto +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
a po ile? i ile godzin?
|
|
Dokładnie zanieś do Adama na hali myślę że Ci ogarnie.
|
|
Nie siedzę zbyt często na forum - mam kupę pracy.....a piszę z nicku młodszego brata :) P.A nie musisz brać mnie na poważnie - ale moje rady napewno komuś się przydadzą.. ;) A pozmieniałem fakty żeby inkt mnie z nikim nie kojarzył, mimo to zaszła pewna zbieżność, tak bywa.... Podsumowywując temat o skodzie : jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, i tyle.
|
|
Witam, czy ktoś orientuje się czy w Łomży można zamówić wizażystkę/kosmetyczkę do domu aby wykonała makijaż? Możecie mi kogoś polecić i podać namiary?
|
|
Jadę do Olsztyna w niedzielę rano mam dwa wolne miejsca jakby ktoś chciał się zabrać dzwońcie 509 348 917
|
|
http://www.slublomza.pl/page.php?5 - potrzebne Tobie informacje znajdziesz na tej stronie
|
|
Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 19-01-13 12:20 W Boboli tylko 1900zł. Czytaj ze zrozumieniem i pisz na temat.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |