Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Idźmy na wybory bo inaczej Rydzyk wybierze za nas ! |
testy to sobie w piwnicy rób.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Idźmy na wybory bo inaczej Rydzyk wybierze za nas ! |
cyt: Finał tegorocznego konkursu Miss World zostanie zorganizowany w Warszawie. Gala prawdopodobnie odbędzie się w Teatrze Wielkim. Najwyższy czas nie gadać po próżnicy tylko zacząć lobbować, co by tegoroczna finalistka tegoż konkursu reprezentująca Polskę pochodziła z Łomży. Powiem więcej. Winna wg mnie mieć wiedzę odnośnie witryny i forum 4lomza.pl Ogłaszam wstępny casting i postępowanie konkursowe mające na celu wyłonienie naszej kandydatki. Panowie - zgłaszajcie w tym miejscu swoje narzeczone, dziewczyny, znajome. Podawajcie też wstępne zasady i regulamin konkursu. Niech wygra najładniejsza !!
|
|
do nemo: W opisanym przypadku skręcać jednak można. Dlaczego? Rozporządzenie (Atr.72, pkt3) mówi: jeśli na znaku F-10 lib F-11 (niebieski znak pionowy ze strzałkami) jest (TYLKO) strzałka w lewo a wyżej wisi zielona strzałka w lewo (S-3) to zawracać NIE MOŻNA. Drobna uwaga: skoro piszą o strzałce w lewo to nie piszą o strzałce w lewo razem ze strzałką do zawracania. Ten art. nie pisze o przypadku, gdy na F-10 lub F-11 jest OPRÓCZ strzałki w lewo TAKŻE strzałka do zawracania a wyżej wisi S-3. Skoro nie pisze, że jest zabronione to znaczy, że jest DOZWOLONE. Potwierdza to art. 72 pkt.1, który mówi, że strzałki na F-10/F-11 pokazują DOZWOLONE kierunki jazdy. Czyli w takim przypadku zawracać można.
|
|
Ja kupuję tam co pisałam i nie narzekam, stare nie stare ale dobre. Pozatym kiedyś mój znajomy kupował w W-wie na stadionie sprzedawca dał mu pudełko żeby sobie wybrał płyty compaktowe w tym momencie wpadła policja w cywilu i celnicy, sprzedawca się schował a jego z tym pudełkiem zwineli, wyszedł po 48 godzinach, bez pudełka oczywiście a na dodatek po powrocie dowiedział się że w domu była rewizja i żonkę zastał strasznie przerażoną. Nieraz i tak bywa.
|
|
Gratulacje!!! jesteś na pierwszym miejscu!
|
|
K69 brawo :D hehehe Ptysiak sie jej wstydzi, wkoncu sie to wydało ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |