wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Idźmy na wybory bo inaczej Rydzyk wybierze za nas !

testy to sobie w piwnicy rób.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Idźmy na wybory bo inaczej Rydzyk wybierze za nas !

cyt: Finał tegorocznego konkursu Miss World zostanie zorganizowany w Warszawie. Gala prawdopodobnie odbędzie się w Teatrze Wielkim.

Najwyższy czas nie gadać po próżnicy tylko zacząć lobbować, co by tegoroczna finalistka tegoż konkursu reprezentująca Polskę pochodziła z Łomży. Powiem więcej. Winna wg mnie mieć wiedzę odnośnie witryny i forum 4lomza.pl Ogłaszam wstępny casting i postępowanie konkursowe mające na celu wyłonienie naszej kandydatki. Panowie - zgłaszajcie w tym miejscu swoje narzeczone, dziewczyny, znajome. Podawajcie też wstępne zasady i regulamin konkursu. Niech wygra najładniejsza !!

do nemo:
W opisanym przypadku skręcać jednak można.

Dlaczego?
Rozporządzenie (Atr.72, pkt3) mówi: jeśli na znaku F-10 lib F-11 (niebieski znak pionowy ze strzałkami) jest (TYLKO) strzałka w lewo a wyżej wisi zielona strzałka w lewo (S-3) to zawracać NIE MOŻNA.

Drobna uwaga: skoro piszą o strzałce w lewo to nie piszą o strzałce w lewo razem ze strzałką do zawracania.

Ten art. nie pisze o przypadku, gdy na F-10 lub F-11 jest OPRÓCZ strzałki w lewo TAKŻE strzałka do zawracania a wyżej wisi S-3.
Skoro nie pisze, że jest zabronione to znaczy, że jest DOZWOLONE.
Potwierdza to art. 72 pkt.1, który mówi, że strzałki na F-10/F-11 pokazują DOZWOLONE kierunki jazdy.

Czyli w takim przypadku zawracać można.

Ja kupuję tam co pisałam i nie narzekam, stare nie stare ale dobre. Pozatym kiedyś mój znajomy kupował w W-wie na stadionie sprzedawca dał mu pudełko żeby sobie wybrał płyty compaktowe w tym momencie wpadła policja w cywilu i celnicy, sprzedawca się schował a jego z tym pudełkiem zwineli, wyszedł po 48 godzinach, bez pudełka oczywiście a na dodatek po powrocie dowiedział się że w domu była rewizja i żonkę zastał strasznie przerażoną. Nieraz i tak bywa.

Gratulacje!!! jesteś na pierwszym miejscu!

K69 brawo :D hehehe Ptysiak sie jej wstydzi, wkoncu sie to wydało ;]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org