Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radny Wojciech Michalak - \"diety radnego nie należy utożsamiać z wynagrodzeniem, a zwrotem kosztów\". Moja koleżeńska rada. Złóż mandat i zajmij się swoją pracą, bo masz dużo do zrobienia. |
Czy jest może w Łomży hurtownia kwiatów ciętych ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radny Wojciech Michalak - \\\"diety radnego nie należy utożsamiać z wynagrodzeniem, a zwrotem kosztów\\\". Moja koleżeńska rada. Złóż mandat i zajmij się swoją pracą, bo masz dużo do zrobienia. |
O to chodzi w tym interesie :) Zajmuje się rzeczy warte setki tysięcy za dług np. 5000 zł. Mam znajomego dla takiej firmy sprzedaje nieruchomości zajęte. Są to na ogół obskórne mieszkania w kamienicach ale własnościowe i wpis w hipotekę można było zrobić. Mieszkania warte po 250 000 sprzedaje na prędce po 150 000 i mniej nawet byle szybko zarobić i działać dalej. http://www.zumen.pl/duzy-bez-bik tu o właśnie takich pożyczkach pod zastaw. W oprocentowaniem ponad 30 000% można zarobić :) Jedna z takich firm zarejestrowana jest w DUBAJU więc spokojną głowę mają o Polskie Prawo i ewentualne konsekwencje. Urzędy Skarbowe też nie mają co u nich szukać.
|
|
Re: Radny Wojciech Michalak - \\\"diety radnego nie należy utożsamiać z wynagrodzeniem, a zwrotem kosztów\\\". Moja koleżeńska rada. Złóż mandat i zajmij się swoją pracą, bo masz dużo do zrobienia. |
Dr Gołaszewski . Przyjmuje w Niepublicznym Zakładzie Opieki Zdrowotnej Medycznym Laboratorium Diagnostycznym ACER.
|
|
ja również polecam http://www.facebook.com/SalonFryzjerskiKarina?ref=hl jestem stała klientka i jeszcze się nie zawiodłam na tym salonie dodatkowo jest tanio i profesjonalnie
|
|
ania rubik przetestowalas wszystkie te auta i jednak bmw ma najwygodniejsza tylna kanape w tym to moze i masz doswiadczenie ale na temat aut sie nie wypowiadaj to ze twoj chlopak ma bmw po wsiowym tuningu i podnieca sie nia bardziej niz toba to nie powtarzaj tych madrosci follow me
|
|
dzięki TYM MĄDRYM za MĄDRE odpowiedzi ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |