wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Radny Wojciech Michalak - \"diety radnego nie należy utożsamiać z wynagrodzeniem, a zwrotem kosztów\". Moja koleżeńska rada. Złóż mandat i zajmij się swoją pracą, bo masz dużo do zrobienia.

Czy jest może w Łomży hurtownia kwiatów ciętych ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Radny Wojciech Michalak - \\\"diety radnego nie należy utożsamiać z wynagrodzeniem, a zwrotem kosztów\\\". Moja koleżeńska rada. Złóż mandat i zajmij się swoją pracą, bo masz dużo do zrobienia.

O to chodzi w tym interesie :) Zajmuje się rzeczy warte setki tysięcy za dług np. 5000 zł. Mam znajomego dla takiej firmy sprzedaje nieruchomości zajęte. Są to na ogół obskórne mieszkania w kamienicach ale własnościowe i wpis w hipotekę można było zrobić. Mieszkania warte po 250 000 sprzedaje na prędce po 150 000 i mniej nawet byle szybko zarobić i działać dalej.

http://www.zumen.pl/duzy-bez-bik
tu o właśnie takich pożyczkach pod zastaw. W oprocentowaniem ponad 30 000% można zarobić :) Jedna z takich firm zarejestrowana jest w DUBAJU więc spokojną głowę mają o Polskie Prawo i ewentualne konsekwencje. Urzędy Skarbowe też nie mają co u nich szukać.

Re: Radny Wojciech Michalak - \\\"diety radnego nie należy utożsamiać z wynagrodzeniem, a zwrotem kosztów\\\". Moja koleżeńska rada. Złóż mandat i zajmij się swoją pracą, bo masz dużo do zrobienia.

Dr Gołaszewski . Przyjmuje w Niepublicznym Zakładzie Opieki Zdrowotnej Medycznym Laboratorium Diagnostycznym ACER.

ja również polecam http://www.facebook.com/SalonFryzjerskiKarina?ref=hl jestem stała klientka i jeszcze się nie zawiodłam na tym salonie dodatkowo jest tanio i profesjonalnie

ania rubik przetestowalas wszystkie te auta i jednak bmw ma najwygodniejsza tylna kanape w tym to moze i masz doswiadczenie ale na temat aut sie nie wypowiadaj to ze twoj chlopak ma bmw po wsiowym tuningu i podnieca sie nia bardziej niz toba to nie powtarzaj tych madrosci

follow me

dzięki TYM MĄDRYM za MĄDRE odpowiedzi ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org