Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska w ruinie czyli efekty rzadów PIS. |
w marketach tylko ten chiński badziew. Ja kupuje na ryneczku koło blaszaka o d takiego pana. Widac gołym okiem ze polski bo ząbki az fioletowe a aromat nie do opisania
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska w ruinie czyli efekty rzadów PIS. |
VW t5 wiec niewielki
|
|
gdzie to jest dokladnie ? gdzies kolo koku sushi?
|
|
Brzydula- Nie mam na myśli darmozjadów siedzących na dupie na garnuszku mamusi, mam na myśli ludzi młodych, ambitnych i chcących coś osiągnąć których jest sporo w naszym kraju, dziadki swoje przepracowali, mają ciężko zapracowaną emeryturę i jednocześnie zajmują miejsce młodym ludziom, którzy to muszą spier*alać za granicę lub zwyczajnie nie mogą znaleźć pracy bo na stołku siedzi im jakiś stary dziadek. Zezowaty-czyżbym wjechał Ci na ambicje, że mi tak odpisujesz, czy poprostu jak zwykle nic sensowniejszego do łba Ci nie przyszło?
|
|
Tuż obok Alkoholi świata i Czterech pór roku
|
|
Treść jest ukryta
|
|
poczytaj i policz posty, jeżeli umiesz liczyć to będziesz wiedział jakich postów jest więcej i że większość naje*ałeś z Twoim przydupasem zezowatym.
|
|
Cos edziu z matematyka u ciebie na bakier :) ja 3 posty i ty 3 posty:) Z tym że ja ogólnie o kebabach i kolejnym dziadostwie pizach a ty ewidentnie reklamowe :) Jako wynalazca powinieneś miec troche większe pojęcie o matematyce :) chyba że te swoje wynalazki z deski strugasz:):) follow me
|
|
Po pierwsze nie będę dyskutował z trollem, debilem, po drugie odsyłam do linka. http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=570296&t=570296
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |