Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego na pederastów mówią teraz \"gej\"? |
Ale po kolorystyce słupków i wiaty można wywnioskować że to będzie tesco. paliwo będzie dostarczane z rafinerii z Shella ale pod szyldem tesco http://www.tesco.pl/sklepy/images/tesco-stacje-paliw.jpg
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego na pederastów mówią teraz \\\"gej\\\"? |
Jakiego rodzaju mógłby to być ładunek?
|
|
miałam już nie pisać, ale wkurza mnie podejście niektórych, ja pisałam o nowym bmw a nie o 15-letnim, ktoś dobrze napisał że skoda superb to odpowiednik technologii passata sprzed 15 lat i tyle, nikt mnie nie przekona, nawet kia czy hyundai to o niebo lepsze fury niż skoda, mój teść ma taką skodę 1,6 z gazem to muzeum, muł i masakra tylko że on ma 75 lat - przesiadł się z astry III i żałuje
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zobaczymy czy za rok się coś zmieni. Łomżyński szpital też zyskał dzięki akcji WOŚP, która trwa już ładnych parę lat. Pewnie nie jednej osobie, która to czyta sprzęt z WOŚP-u uratował życie. A jeśli ktoś zazdrości organizatorom, to niech stworzy taką samą akcję, nikt mu nie broni, w co wątpię, bo nawet nie ma zbyt wielu chętnych, jak pisze założyciel tematu, nie ma nawet wśród łomżyńskich instytucji pomocy dla harcerzy. Z każdym rokiem pomoc maleje. Warto też pamiętać, że akcja WOŚP-u jest dobrowolna i nikt nie każe nikomu na siłę wrzucać pieniędzy do puszki. _______________________________ www.student.lomza.pl
|
|
nie kupuje tego Chińskiego czosnku bo to marna jakośc i szkodliwe. Ale faktycznie bardzo trudno nabyć czosnek polski bo ten jest najlepszy. Zawsze przy zakupie trzeba sie dobrze upewnic ale i tak często sprzedający sami nie wiedza skad pochodzi sprzedawany przez nich czosnek. urbi et orbi !
|
|
W markecie K1,na wagę i niedrogo a smaczne jak domowe :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |