poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego na pederastów mówią teraz \"gej\"?

Ale po kolorystyce słupków i wiaty można wywnioskować że to będzie tesco. paliwo będzie dostarczane z rafinerii z Shella ale pod szyldem tesco

http://www.tesco.pl/sklepy/images/tesco-stacje-paliw.jpg

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego na pederastów mówią teraz \\\"gej\\\"?

Jakiego rodzaju mógłby to być ładunek?

miałam już nie pisać, ale wkurza mnie podejście niektórych, ja pisałam o nowym bmw a nie o 15-letnim, ktoś dobrze napisał że skoda superb to odpowiednik technologii passata sprzed 15 lat i tyle, nikt mnie nie przekona, nawet kia czy hyundai to o niebo lepsze fury niż skoda, mój teść ma taką skodę 1,6 z gazem to muzeum, muł i masakra tylko że on ma 75 lat - przesiadł się z astry III i żałuje

Treść jest ukryta

zobaczymy czy za rok się coś zmieni. Łomżyński szpital też zyskał dzięki akcji WOŚP, która trwa już ładnych parę lat. Pewnie nie jednej osobie, która to czyta sprzęt z WOŚP-u uratował życie. A jeśli ktoś zazdrości organizatorom, to niech stworzy taką samą akcję, nikt mu nie broni, w co wątpię, bo nawet nie ma zbyt wielu chętnych, jak pisze założyciel tematu, nie ma nawet wśród łomżyńskich instytucji pomocy dla harcerzy. Z każdym rokiem pomoc maleje. Warto też pamiętać, że akcja WOŚP-u jest dobrowolna i nikt nie każe nikomu na siłę wrzucać pieniędzy do puszki.

nie kupuje tego Chińskiego czosnku bo to marna jakośc i szkodliwe. Ale faktycznie bardzo trudno nabyć czosnek polski bo ten jest najlepszy. Zawsze przy zakupie trzeba sie dobrze upewnic ale i tak często sprzedający sami nie wiedza skad pochodzi sprzedawany przez nich czosnek.

urbi et orbi !

W markecie K1,na wagę i niedrogo a smaczne jak domowe :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org