Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO do domu . |
Jestem dumny z tego,że jestem Polakiem:D hehe bo tylko Polacy potrafią wszystko zrobić i poradzić sobie w każdej sytuacji:D hehe a gdzie była pierwsza w UE nielegalna fabryka papierosów jak nie w Polsce i w naszej kochanej Łomży:D:D:D hehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO do domu . |
nom :D Zbych
|
|
mecz jest jutro o 12 ŁKS ŁOMŻA - dla chwały tego klubu nadstawiamy kark
|
|
Dom spokojnej starości :)
|
|
ja wiem ale nie powiem
|
|
ostatnio PG4 :p albo wcześniejsze SP6 :]
|
|
Ale Wam współczuję!!! Matematyka jest straszna!!!:)))
|
|
Całkiem fajnie się mieszka w takim "kołchozie"- do ludzi blisko!!! Pozdrawiam:)))
|
|
I znów dają się we znaki durne przepisy wymyślane u nas w kraju.Na pierwszej stronie jest relacja z dzisiejszego wypadku w okolicach Mickiewicza i Legionów.Jeszcze nie tak dawno po remoncie skrzyżowania (Sikorskiego,Legionów) zabroniono tam ZAWRACANIA, CHOCIAŻ NA TYM SKRZYŻOWANIU JEST BEZKOLIZYJNE ZAWRACANIE. I własnie chodzi oto że zawracać można tylko przy Mickiewicza i na Sikorskiego na wysokości tartaku.Na skrzyżowaniu absolutnie. A może ten Tico właśnie zawracał przy Mickiewicza???Gdyby mógł na skrzyzowaniu na pewno by do wypadku nie doszło. ŻENADA!!!!!
|
|
Wszysto zgadza się, zarówno Gazela jak i kitek macie rację. Pozdrawiam
|
|
1972 lepiej przyznaj rację Tiger-owi:))) On wie co mówi!!!
|
|
Na spotkanie przyszły cztery osoby, które z pewnych wzgledow prosily mnie abym nie podawała ich imion i nickow :P Było miło i dziekuje tym którzy przyszli :) Zamiesciłabym fotki z tego spotkania ale nie potrafie :P Życie blondynki to nie jest bułka z masłem :P Równo o 19 przed Rzymianką spotkałam tez pana Mrs , który był z kolegą, powiedział ze musi cos zalatwic ale zaraz przyjdzie lecz tego nie zrobił. Mało dojrzały człowiek, ale cóz moze kiedys z tego wyrosnie. Tego mu własnie w tej chwili życze. Jurand
|
|
a gdzie ja napisałem, że nie wie o czym mówi?
|
|
:(
|
|
Ponieważ również jestem kierowcą chciałabym dodać swoje "trzy grosze". Uważam,że po przebudowie tych skrzyżowań o wiele łatwiej i bezpieczniej można przebrnąć przez nie. Jednak są też (moim skromnym zdaniem) błędy. Podam przykład: wcześniej wyjeżdżając z Dmowskiego w Al. Legionów w lewo -trzeba było dosłownie bezczelnie wymuszać pierwszeństwo,bo niestety w innym razie niemożliwością było wyjechanie. Teraz po przebudowie powinno być lepiej, bo dobudowano tam dodatkowy pas,ze skrętem w prawo(z Legionów). Co z tego! Kiedy z tego pasa można też jechać prosto! Więc znowu ,aby wyjechać trzeba zachowywać się jak kamikadze,( trzeba przepuścić samochody jadące dwoma pasami)albo po prostu skręcać w prawo . Pozdrawiam:)))
|
|
pole P wysokość h promień podstawy r średnica S objętość V (2) - do potęgi drugiej (3) - do potęgi trzeciej PIERW( ) - pierwiastek Dane P h = 6 S Szukane V V = PI r(2) h h = 6 S S = 2 r h = 12 r V = 12 PI r(3) P = 2 PI r ( 2 + h) P = 2 PI r ( 2 + 12 r ) 0 = -P + 4 PI r + 24 PI r(2) r(2) + r/6 - P / ( 24 PI ) = 0 r = ( PIERW ( 1 + 6 P/PI) - 1 )/12 V = 12 PI ((PIERW ( 1 + 6 P/PI) - 1 )/12)(3) (banalne, ale literówki mogą się zdarzyć - w którym okresie edukacji teraz rozwiązuje się takie zadania? w gimnazjum, prawda?) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Zgadzam się zuwagą Gazeli i dodam jeszcze, że wielu nadgorliwych kierowców jadących od strony ronda i zamierzając skręcać w Sikorskiego w prawo włącza kierunkowskaz jeszcze przed Dmowskiego (albo go nie wyłącza zmieniając wcześniej pas ruchu, co na jedno wychodzi). Skutek jest taki, że wyjeżdżając z Dmowskiego i widząc takiego delikwenta z włączonym prawym kierunkiem nie przepuszcza się go, bo jego sygnalizacja wskazuje na zamiar skrętu w Dmowskiego. Tymczasem on jedzie prosto aż do Sikorskiego i stłuczka gotowa. Prawy pas na Legionów przed Dmowskiego nie powinien dopuszczać jazdy prosto, a jedynie w prawo. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ptysiu jestes najmniej odpowiednia osoba zeby mnie pouczac apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
pijana powietrzem ja juz zmienilem zdanie bylem na spotkaniu:P ach Ty blondynko:P a tajemnica kaloryfera...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |