Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nagły-21, czyli szpryca działa! |
Ale chcesz to wszystko od jednego operatora? Bo jeśli chodzi o internet to polecam IST, praktycznie bez problemów, natomiast co do telefonu i tv to Ci nie pomogę, bo nie wiem jak to u nich z tym jest :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nagły-21, czyli szpryca działa! |
Więcej informacji w linku poniżej: http://www.lks.lomza.pl/index.php/aktualnoci-lks-1926-lomza/330-zosta-czonkiem-klubu.html
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no tak ale taką sieciówkę z branży elektronicznej jak Media Market to stać na wprowadzanie do sprzedaży szybko nowości. Telewizory najnowsze modele to nie tak jak u pozostałych na papierze lub jak sobie zamówisz to zobaczysz i to miesiąc trzeba czekac ale wszystko nawet to z najwyższej półki można na żywo zobaczyć. Podczas gdy u tych miejscowych przeaśniaków to wszystko na papierze. rudy błazen z druhem
|
|
w pakiecie jak patrzylem to zawsze taniej jak od 1dnego operatora. a z tego co widzialem to IST i tv i telefon tez ma. bo co do internetu to duzo przerw, awarii bylo np w zeszlym roku??
|
|
Ta.. ale jeśli chcesz już kupić tą "nowość" to nie dasz rady(pomijam horrendalną cenę), bo na sklep mają z 3 sztuki może, w tym jedna wystawowa.... rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Podaj maila lub telefon. Wyślę Ci kontakt.
|
|
pomoc w przygotowaniach do pracy maturalnej z języka polskiego(cz.ustna) matura2013@op.pl
|
|
No właśnie i nie chcą wpuszczać mówiąc że MM nie dla idiotów. >>utor: 2152 (---.internetia.net.pl) Data: 10-01-13 15:03 Ale powiedzcie mi, w czym MM jest lepszy od takiego RTV-Euro-AGD? Bo ja znajduję tylko jedną rzecz: większy wybór i nic więcej, pozostałe rzeczy takie jak np.: CENY, obsługa, wiedza sprzedawców, płaca jest na zdecydowaną korzyść tej drugiej sieci...<<
|
|
Tak jak napisałem, praktycznie bez problemów, przynajmniej u mnie. Może w przeciągu całego roku zdarzyło się kilka krótkich przerw, ale nawet nie jestem pewien czy to z ich winy, może to mój stary komp czasem nawala :) Ogólnie jestem zadowolony, bo i obsługa miła.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |