poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nagły-21, czyli szpryca działa!

Ale chcesz to wszystko od jednego operatora? Bo jeśli chodzi o internet to polecam IST, praktycznie bez problemów, natomiast co do telefonu i tv to Ci nie pomogę, bo nie wiem jak to u nich z tym jest :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nagły-21, czyli szpryca działa!

Więcej informacji w linku poniżej:
http://www.lks.lomza.pl/index.php/aktualnoci-lks-1926-lomza/330-zosta-czonkiem-klubu.html

Treść jest ukryta

no tak ale taką sieciówkę z branży elektronicznej jak Media Market to stać na wprowadzanie do sprzedaży szybko nowości. Telewizory najnowsze modele to nie tak jak u pozostałych na papierze lub jak sobie zamówisz to zobaczysz i to miesiąc trzeba czekac ale wszystko nawet to z najwyższej półki można na żywo zobaczyć. Podczas gdy u tych miejscowych przeaśniaków to wszystko na papierze.

rudy błazen z druhem

w pakiecie jak patrzylem to zawsze taniej jak od 1dnego operatora.

a z tego co widzialem to IST i tv i telefon tez ma.

bo co do internetu to duzo przerw, awarii bylo np w zeszlym roku??

Ta.. ale jeśli chcesz już kupić tą "nowość" to nie dasz rady(pomijam horrendalną cenę), bo na sklep mają z 3 sztuki może, w tym jedna wystawowa....

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

Podaj maila lub telefon. Wyślę Ci kontakt.

pomoc w przygotowaniach do pracy maturalnej z języka polskiego(cz.ustna) matura2013@op.pl

No właśnie i nie chcą wpuszczać mówiąc że MM nie dla idiotów. >>utor: 2152 (---.internetia.net.pl)
Data: 10-01-13 15:03

Ale powiedzcie mi, w czym MM jest lepszy od takiego RTV-Euro-AGD? Bo ja znajduję tylko jedną rzecz: większy wybór i nic więcej, pozostałe rzeczy takie jak np.: CENY, obsługa, wiedza sprzedawców, płaca jest na zdecydowaną korzyść tej drugiej sieci...<<

Tak jak napisałem, praktycznie bez problemów, przynajmniej u mnie. Może w przeciągu całego roku zdarzyło się kilka krótkich przerw, ale nawet nie jestem pewien czy to z ich winy, może to mój stary komp czasem nawala :) Ogólnie jestem zadowolony, bo i obsługa miła.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org