Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Walka o klimat czy zwykłe OSZUSTWO? I dlaczego M. Morawiecki kwituje to SZALEŃSTWO? |
Jacek przemówił zgodnie z Ewangelią wg chytrego Rydzyjka... dotyczącej miłości bliżniego obowiązującej w cywilizacji Thoruńskiej...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Walka o klimat czy zwykłe OSZUSTWO? I dlaczego M. Morawiecki kwituje to SZALEŃSTWO? |
wk Bóg podobno jest wszędzie, więc dlaczego mówisz, że ktoś kto nie chodzi do kościoła nie wierzy? Może nie wierzy w czarne zarazy? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: Walka o klimat czy zwykłe OSZUSTWO? I dlaczego M. Morawiecki kwituje to SZALEŃSTWO? |
Autor: Adacho2012 (---.lomza.mm.pl) Data: 07-01-13 20:30 Wyburzyć ? Ty znasz wartość historyczną tego miejsca ? Wtydzisz się swojej historii ? 'Domek Pastora to przedwojenna plebania kościoła ewangelicko-augsburskiego, który ma swoją wartość historyczną. Przez pewien czas ukrywał się tu Józef Piłsudski.' http://www.radio.bialystok.pl/wiadomosci/index/id/93391 ___________________________________________ z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Proowokator POTOMKU ROZTRZĄSACZY GNOJU tylko na tyle cię frustracie stać ? Jakim trzeba być idiotą aby zakładać takie tematy ? NO COMMENT !
|
|
Zapomniałem dodać, że robiłem u niego kilka przeróbek to wynegocjowałem niższą cenę, jakbyś był zainteresowany to podpytaj- też może się dogadasz. Nie wiem jak z przeróbkami Twojego modelu, ale wiem, że z niektórymi modelami są jakieś problemy to też musisz dokładnie wyjaśnić co masz, z jakim napędem, konkretnie jaką wersję żeby ktoś stwierdził czy jest w stanie to zrobić. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Naprawde nie masz co robic.? Idz poloz sie spac, albo wes prysznic bo jutro tez jest dzien... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |