niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Walka o klimat czy zwykłe OSZUSTWO? I dlaczego M. Morawiecki kwituje to SZALEŃSTWO?

Jacek przemówił zgodnie z Ewangelią wg chytrego Rydzyjka... dotyczącej miłości bliżniego obowiązującej w cywilizacji Thoruńskiej...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Walka o klimat czy zwykłe OSZUSTWO? I dlaczego M. Morawiecki kwituje to SZALEŃSTWO?

wk Bóg podobno jest wszędzie, więc dlaczego mówisz, że ktoś kto nie chodzi do kościoła nie wierzy? Może nie wierzy w czarne zarazy?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Re: Walka o klimat czy zwykłe OSZUSTWO? I dlaczego M. Morawiecki kwituje to SZALEŃSTWO?

Autor: Adacho2012 (---.lomza.mm.pl)
Data: 07-01-13 20:30

Wyburzyć ? Ty znasz wartość historyczną tego miejsca ? Wtydzisz się swojej historii ?

'Domek Pastora to przedwojenna plebania kościoła ewangelicko-augsburskiego, który ma swoją wartość historyczną. Przez pewien czas ukrywał się tu Józef Piłsudski.'

http://www.radio.bialystok.pl/wiadomosci/index/id/93391

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Proowokator POTOMKU ROZTRZĄSACZY GNOJU tylko na tyle cię frustracie stać ?

Jakim trzeba być idiotą aby zakładać takie tematy ?

NO COMMENT !

Zapomniałem dodać, że robiłem u niego kilka przeróbek to wynegocjowałem niższą cenę, jakbyś był zainteresowany to podpytaj- też może się dogadasz. Nie wiem jak z przeróbkami Twojego modelu, ale wiem, że z niektórymi modelami są jakieś problemy to też musisz dokładnie wyjaśnić co masz, z jakim napędem, konkretnie jaką wersję żeby ktoś stwierdził czy jest w stanie to zrobić.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Naprawde nie masz co robic.? Idz poloz sie spac, albo wes prysznic bo jutro tez jest dzien...

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org