Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dosyć karania pracujących i rozdawania nierobom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
STARÓWKA TYLKO DLA PIESZYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRECZ Z SAMOCHODAMI ZE STARÓWKI !!!!!!!!!!!!!!! follow me
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dosyć karania pracujących i rozdawania nierobom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
TWO i TSF miałem miesiąc temu więc co do MS, muszę uzbroić się w cierpliwość a posty które pisałeś na pewno będą pomocne dla nas wszystkich !
|
|
Re: Dosyć karania pracujących i rozdawania nierobom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Na Hali Targowej
|
|
Szukam osoby gotowej poświęcić mi trochę więcej czasu (do kwietnia) w celu podciągnięcia mojej znajomości języka niemieckiego na poziom co najmniej komunikatywnym (gramatyka+podstawowe słownictwo+ ewentualnie specjalistyczne słownictwo medyczne).Kasa do uzgodnienia (w zależności od zaangażowania danej osoby!). Nie musisz mieć skończonych niewiadomo ile kursów , ważne byś umiał/a dotrzeć do drugiej osoby w miarę przystępny sposób.Na zainteresowanych oczekuję pod adresem e-mail: red-fenix20@o2.pl. Lekcje u mnie w domu(Łomża) w ostateczności mogę dojechać.
|
|
Zachęcam do głosowania na zdjęcie miesiąca, niech wygra najlepsze. http://www.kontakty-tygodnik.com.pl/public/konkursfotograficzny/grudzien2012
|
|
belfer też byś się wkurzył, jakby ktoś bez ŻADNEGO powodu zaczął Cię poniżać. A widać, że ten gość zawsze tak zaczyna.
|
|
Poczytałem sobie wpisy w tym wątku i tak naprawdę płakac mi sie chce a zarazem smiac z braku wiedzy zawisci, głupoty. (z nielicznymi wyjatkami) Kto mówi dobrze na Edukator ma w tym jakiś cel albo jest jego pracownikiem. a tylko ten co mówi żle na ED........ i P Prezes jest ok . jak wam nie pasuje to droga wolna są w Łomży inne przedszkola i żłobki i publiczne i prywatne. Nikt na siłę was nie trzyma w tych placówkach. zwolnijcie miejsca. Remont w trakcie roku szkolnego jest uciażliwy ale do przetrwania. oczywiście dla ludzi którzy myslą i patrzą ciut dalej niz na czubek własnego nosa. Pozdrawiam
|
|
ad. jaaaaaaaaaa No właśnie. Trzeba koniecznie też uruchomić ogólnopolską inicjatywę. W każdym mieście w którym jeździ się pod górę trzeba koniecznie wprowadzić ruch jednokierunkowy (tylko z góry). Zacznijmy od Łomży. Na pierwszy ogień niech idzie Zjazd, Piękna, Rządowa, Polowa, Dworna, Wojska Polskiego do ronda, Senatorska no i oczywiście Sikorskiego od mostu. O Panie, ile to spalin i zarżniętych silników będzie mniej. Naprawdę to genialny pomysł. No i ta rozkosz zjeżdżania po staremu z górki na biegu spokojnie na luzie. Brawo, brawo. Oby takie głowacze jak "jaaaaaaaaaa" rodzili się w Polsce na kamieniu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |