niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W lesie jesteśmy tylko my i nasze człowieczeństwo

Kończymy bo zwyczajnie skończyły Ci się z du*y wyjęte argumenty i nie wiesz co pisać powtarzając w kółko to samo. Aż chce się zacytować pewien cytat z polskiej wersji animowanego serialu dla dorosłych Les Lascars "TO DEBIL"
poniżej pełen odcinek, który trwa 1:16min więc nie za długo, a jest śmiesznie.

http://www.youtube.com/watch?v=jrfdm4vntAc

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W lesie jesteśmy tylko my i nasze człowieczeństwo

Dobra zezowaty- do restauracji przyjęli mnie 3 razy w życiu i za każdym razem dostałem od pracodawcy papier do Eskulapu (tak mam taką zieloną książeczkę sanepidu) dwa razy dostałem stempel na 3 miesiące, a za 3cim dostałem bezterminowo. Masz jeszcze coś "ciekawego" do powiedzenia czy stulisz wreszcie swój głupi dziób? A i jeszcze coś, pracuję właściwie od chwili kiedy skończyłem 18 lat i mam już z umów przepracowane łącznie 2 lata (teraz powiesz, że nie umiem liczyć, ale dodaj okres poszukiwania pracy i szkoleń). Więc proszę zamilcz i nie rób z siebie pajaca jak gówno o mnie wiesz.

To już nie Twój zasra*y interes trollu ;]

masz 21 latek,

... " pracuję właściwie od chwili kiedy skończyłem 18 lat i mam już z umów przepracowane łącznie 2 lata"

- to AŻ tyle Ci się nazbierało z tych ... " praca w weekendy na 1/4 czy tam którąś etatu?" .

Nie rozśmieszaj mnie !

Tym czasem żegnam i miłego dnia, fantazjuj dalej.

Fakt , jechałem tamtędy 1 raz , ale nie zauważyłem nic strasznego!!!, chodzi wam o zjazdy z ronda?

jaka siłka? ty to nazywasz siłką?

+++++++++++++++
Szczepienia okaleczają i mordują!
.....
paplak

Maria Wysocka bo księża to albo homo albo pedofile

+++++++++++++++
Szczepienia okaleczają i mordują!
.....
paplak

Filmik już widziałem jakiś czas temu, ale jest prawdziwy.
Ja gdy takie Rumunki widzę na ulicy, szczególnie jak męczą te dzieci, które zabierają ze sobą na żebry i zaczepiają mnie na ulicy to mówię im, żeby wzięły się do porządnej roboty, dzieci mi trochę szkoda to fakt, ale jak nie ma za co ich utrzymać to po cholerę ich tyle robić? Swoją drogą jak nie umie wziąć się za porządną uczciwą robotę, to może niech uczciwie zarabia swoją du*ą, wtedy może miałaby hajsu jak lodu.

czyli nie jesteś prawdziwym ateistą, prawdziwy ateista wie, że 10 przykazań to podstawowy kodeks moralny jakim powinien się kierować każdy człowiek, no może poza trzema pierwszymi.

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=570296&t=570296

tpneo1234567

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org