Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Milion złotych kary za „kłamstwo” covidowe? Totalitarne zamiary administratorów życia w Polsce? |
Ciepła woda powinna mieć określoną temperaturę minimalną. Nie wiem niestety jaką. Może ktoś podpowie. Jeżeli nie spełnia normy, to masz podstawę żeby nie płacić. Może wtedy to poprawią!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Milion złotych kary za „kłamstwo” covidowe? Totalitarne zamiary administratorów życia w Polsce? |
Wara od mojego psa pościelowego!
|
|
Re: Milion złotych kary za „kłamstwo” covidowe? Totalitarne zamiary administratorów życia w Polsce? |
Tobie widać follow me
|
|
wygadana , szczera, chetna poznać nowych ludzi i która sie nudzi bo nie ma co robić starczy czy wymieniać dalej?:)
|
|
tam u ciebie na wsi zadnej nie ma :D rudy błazen z druhem
|
|
Hipsterskie dzieci? W Łomży? Chyba hipsterów nie widzieliście :P W Łomży normalne społeczeństwo :)
|
|
zezowate wiele ona ma lat?:)
|
|
I jak z tym przedszkolem? Ruszył nabór?
|
|
wkrótce też bedę przerabiał kuchnie tylko w odwrotną stronę. tzn z propan-butan na gaz ziemny. jjesli nie pilne to zamienimy sie na kuchnie i obejdzie sie bez przeróbek :) a jesli nie to kup w gaspolu na Piłsudskiego dysze, zdejmij z kuchni te luźne graty, odkręć górę ( 4 wkręty śrubokrętem ) i masz dysze na wierzchu. następnie kluczem (chyba 10 ) odkręcasz dysze a w jej miejsce wkrecasz nową. jesli nie chcesz sama to pierwszy lepszy chłop Ci to zrobi :)
|
|
A tak z ciekawości zapytam gagatek jaką kuchenkę masz? Ja się przymierzam do zakupu gorenje.
|
|
w "jedności" opłaty trzeba robić co kwartał, około 300 zł/ 3miesiące za 3 osoby
|
|
Chce tylko powiedziec ze samodzielna wymiana dyszy może skutkować utratą gwarancji.
|
|
Alkohol mnie nie interesuje, ja chcę herbaty! Niebylejakiej! zezowate szczęscie napisał(a): > trochę cierpliwości ... > > z tego co widziałem to jeszcze nie ruszyli pełną parą, a > już otwarte, chyba czekają na koncesję na alkohol? > > długie języki mówią, że ma tam być ( nie wiem czy wino > czy koniaczek ale na pewno piwo TYLKO te z wyższej półki- > gatunkowe. > > więcej nie pytajcie , bo sam nic więcej nie wiem. > > > > PS: > na pewno nie będzie to lokal dla żuli i gimnazjum. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Pomysł bardzo ciekawy, jednak co do zajęć fitness zgadzam się z Brzeczyszczykiewiczem - nie maja racji bytu u takich maluszków. Zwykłe zajęcia ruchowe przy muzyce, w kształcie zabawy - jak najbardziej. A co do mówienia tylko po angielsku, pomysł jak najbardziej dobry. Wielu ludzi za granicą mówi w domach tylko ojczystym językiem i wysyła 3 letnie dzieci do przedszkoli, w których operują językiem danego kraju. Na początku jest trudno, ale taki mały szkrab uczy się dużo szybciej niż dzieciaczek 6 letni. Język angielski jest obecnie językiem, który znać się powinno płynnie, także im wcześniejsza nauka - tym lepsza. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |